Για πρώτη φορά μετά από περίπου ένα χρόνο ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων θα δώσει αγώνα στα Χανιά.

Την Τετάρτη (17/04) στις 17.00 ο ΝΟΧ υποδέχεται την Ηλιούπολη, σε παιχνίδι που ο κόσμος των Χανίων θα έχει την ευκαιρία να αποθεώσει τον Αντώνη Βλοντάκη, που ξεπέρασε τα 1.000 γκολ και θα αγωνιστεί για τελευταία φορά στην πισίνα από την οποία ξεκίνησε τη σπουδαία καριέρα του.

Η σχετική ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρει:

\”Μετά από… 348 ημέρες και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES επιστρέφει στη φυσική του έδρα, στα Χανιά, για να αντιμετωπίσει την Ηλιούπολη.

Η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου έτσι ώστε να \”καθαρίσει\” οριστικά με το θέμα της παραμονής και να εισπράξει το χειροκρότημα για τη μεγάλη ταλαιπωρία που υπέστη φέτος, δίνοντας όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της στην Αθήνα.

Ιδιαίτερη στιγμή θα είναι και για τον σπουδαίο Αντώνη Βλοντάκη που θα αγωνιστεί για τελευταία φορά μπροστά στο κοινό της πόλης από την οποία έθεσε τις βάσεις για να πραγματοποιήσει την τεράστια καριέρα που ακολούθησε. Ο πολίστας του Ν.Ο.Χ. έφτασε τα 1002 γκολ στην Α1, επίδοση που τον κατατάσσει ανάμεσα στους κορυφαίους σκόρερ όλων των εποχών στην Ελλάδα.

Την Τετάρτη (17/4) στις 5 το απόγευμα λοιπόν, στο Κολυμβητήριο Χανίων, Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES-Ηλιούπολη για την 20ή αγωνιστική. Να μη λείψει κανείς!

Η αποστολή για τα Χανιά: Γαλανίδης, Κουμής, Παπασηφάκης, Μπατάκης, Σολογάνης, Κοκονάς, Χατζηδάκης, Πετρόχειλος, Βιζυράκης, Σκουμπάκης, Χαριτάκης, Μυγιάκης, Μπιτσάκης, Σαρτζετάκης, Μαζοκοπάκης και Βλοντάκης.

Διαιτητές ορίστηκαν οι κύριοι Σκαλοχωρίτης και Βασιλείου. \”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook