«Πόλεμο» στους… τζαμπατζήδες κηρύσσει ο ΟΑΣΑ, και στο πλαίσιο αυτό προωθεί δράσεις για την αντιμετώπιση της εισιτηριοδιαφυγής.

Έτσι, στην τελική ευθεία εισέρχεται η τοποθέτηση μπαρών στο Μετρό, αλλά και το «ηλεκτρονικό εισιτήριο».

Όπως γνωστοποίησε το υπουργείο Ανάπτυξης, συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΣΑ και για τα δύο έργα Σύμπραξης Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) της Τηλεματικής και του Ηλεκτρονικού Εισιτηρίου.

Ειδικά ως προς το δεύτερο έργο, το οποίο προβλέπει την τοποθέτηση μεταξύ άλλων μπάρών στο Μετρό για την καταπολέμηση της εισιτηριοδιαφυγής, εγκρίθηκε η έναρξη της τελικής φάσης του διαγωνισμού και εντός του Ιουλίου θα κατατεθούν οι δεσμευτικές προσφορές.

Σχετικά με το θέμα, ο Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κωστής Χατζηδάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Δύο πολύ σημαντικά έργα για την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών της Αττικής και της βελτίωσης του συγκοινωνιακού έργου των αστικών συγκοινωνιών, μπαίνουν στην τελική τους φάση. Προχωρούμε με τα χρονοδιαγράμματα που είχαν ανακοινωθεί. Στα έργα αυτά θα έχουμε παράλληλη αξιοποίηση ιδιωτικών και κοινοτικών πόρων ως έργα ΣΔΙΤ, ένα μοντέλο το οποίο πιστεύουμε ότι θα δημιουργήσει ποιοτικά και σε βάθος χρόνου λειτουργικά έργα και θα ενισχύσει την υγιή επιχειρηματικότητα προς όφελος του πολίτη και του δημόσιου συμφέροντος».

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook