Κατά δύο ημέρες παρατείνεται η προθεσμία για τη δήλωση συμμετοχής κρητικών επιχειρήσεων στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων – Ποτών ANUGA 2013, η οποία θα διεξαχθεί 05 – 09 Οκτωβρίου 2013 στην Κολωνία της Γερμανίας.

Μετά από αίτημα των Επιμελητηρίων Κρήτης και για τη διευκόλυνση των επιχειρήσεων η προθεσμία υποβολής αίτησης συμμετοχής λήγει τελικά την προσεχή Παρασκευή 19 Απριλίου 2013.

Να σημειωθεί ότι η Περιφέρεια Κρήτης, η Αγροδιατροφική Σύμπραξη, τα Επιμελητήρια Κρήτης και ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Κρήτης στο πλαίσιο των ενεργειών τους για την προώθηση και καθιέρωση των Κρητικών επιχειρήσεων στις αγορές του εξωτερικού, προτίθενται να ενισχύσουν την ενιαία παρουσία των εξαγωγικών επιχειρήσεων της Κρήτης στη Διεθνή Έκθεση ANUGA 2013.

Η οικονομική ενίσχυση που προτείνεται από την Περιφέρεια και τα Επιμελητήρια Κρήτης για τη συμμετοχή των Κρητικών επιχειρήσεων προσδιορίζεται περίπου στο 30 – 40% του κόστους για ενοικίαση περιπτέρου έως 9 τ.μ. και ισχύει για μέγιστο αριθμό 20 επιχειρήσεων.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας με βασικό κριτήριο την αποστολή της αίτησης συμμετοχής και την αντίστοιχη κατάθεση της προκαταβολής μέχρι την Παρασκευή 19 Απριλίου.

Το τελικό ποσό της οικονομικής ενίσχυσης θα προκύψει μετά την οριστικοποίηση του αριθμού των συμμετεχουσών επιχειρήσεων και του συνολικού εμβαδού των περιπτέρων.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις οι επιχειρηματίες μπορούν ν’ απευθύνονται στα Επιμελητήρια Κρήτης στα οποία υπάγονται.

Οι επιχειρηματίες του Νομού Ηρακλείου μπορούν να απευθύνονται στο Επιμελητήριο Ηρακλείου υπεύθυνοι: κα Γεωργία Παπαδάκη τηλ: 2810 247046 e- mail: [email protected], και κα Γεωργία Δημάρη τηλ: 2810 247047 e- mail: [email protected].

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook