Κορίτσια για… φίλημα ήταν τα φετινά του ΑΟΧ, αφού με την εκπληκτική πορεία που κάνανε στην Γ’ Εθνική είναι άξια συγχαρητηρίων. Η πιστοποίηση της ανωτερότητάς τους και της δίκαιης ανόδου ήρθε και στο γήπεδο της Χρυσούπολης όπου «γράφτηκε» ο επίλογος της φετινής εντυπωσιακής χρονιάς για την γυναικεία ομάδα του ΑΟ Χανιά. Το συγκρότημα του Μάνου Βεργανελάκη, έκανε ουσιαστικά… περίπατο όλη την χρονιά με απίστευτα στατιστικά και από αυτόν τον κανόνα δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση το τελευταίο παιχνίδι με τον Ήφαιστο, τον οποίο και συνέτριψε στην έδρα του με 4-1.

 

Βαθμολογικό κίνητρο στην ουσία δεν υπήρχε για τις δυο ομάδες αφού είχαν εξασφαλίσει την άνοδο τους στην Β’ Εθνική και ο ΑΟΧ είχε κατακτήσει και το πρωτάθλημα από την προηγούμενη αγωνιστική. Τα «μπλε»… κορίτσια όμως φρόντισαν να δώσουν ακόμα μια «χορταστική» παράσταση, αυτή την φορά στην Αθήνα, με την Χριστιάννα Μανωλίτση μόλις στο 6’ με σέντρα-σουτ να ανοίγει το σκορ. Η ομάδα του Περιστερίου μάλλον πως έκανε το… λάθος να ισοφαρίσει στο 20’ με πέναλτι της Μανίτα, αφού στην συνέχεια η γυναικεία ομάδα του ΑΟΧ ήταν «καταιγιστική».

 

Με την Βεατρίκη Σαρρή σε μεγάλη μέρα η ομάδα των Χανίων μετέτρεψε σε… περίπατο το υπόλοιπο παιχνίδι. Η νεαρή και ταλαντούχα παίκτρια του ΑΟΧ αρχικά «χόρεψε» την αντίπαλη άμυνα και μετά από ατομική προσπάθεια και ιδανικό τελείωμα έκανε το 1-2 στο 29’, ενώ στο 39’ με πλασέ σημείωσε το δεύτερο προσωπικό της γκολ για το 1-3.

 

Την… τελεία στον αγώνα την έβαλε η αρχηγός της χανιώτικης ομάδας, Αργυρώ Καραμουσαδάκη, που εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας και «σφράγισε» την μεγάλη σε έκταση αλλά και αξία νίκη.

 

Ήφαιστος Περιστερίου: Τσώνη, Καρέλου (30΄Πότση), (50΄Σιώζου), Ευγενικού, Ευσταθίου, Βερουδάκη, Χατζηαντωνίου, Πάκου, Μελίσση, Μπαΐλη (70΄Σταματοπούλου), Μανίτα, Καλδαρίδου.

 

ΑΟ Χανιά: Γιακουμάκη, Νένκοβα (86΄ Καβράκη), Μαυροματίδη (66΄Μανουσάκη), Μπραουδάκη, Αγγελάκη, Γιαννούτσου, Μαραγκουδάκη, Σαρρή, Στεφανουδάκη (76΄Μανιά), Καραμουσαδάκη, Μανωλίτση.

 

 

 

Βεργανελάκης: «Το ταξίδι συνεχίζεται…»

 

 

Η τεχνολογία έχει προχωρήσει για τα καλά και στις μέρες μας «ανθεί» η επικοινωνία μέσα από το διαδίκτυο και το Facebook. Μέσα από αυτήν την ιστοσελίδα βρήκε την ευκαιρία να συγχαρεί δημοσίως τα κορίτσια του ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του ΑΟ Χανιά, Μάνος Βεργανελάκης. Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό και το προφίλ του έγραψε το παρακάτω μήνυμα για τις παίκτριες του:

 

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλες μία μία. Από αυτήν που απλά είχε συμμετοχή μόνο στις προπονήσεις μέχρι αυτές που είχαν τον πιο πολύ χρόνο συμμετοχής. Η επιτυχία είναι δική σας. Χαρείτε την αλλά δεν έχουμε πετύχει τίποτα ακόμα. Το ταξίδι συνεχίζεται, αλλά χρειάζεται ακόμα πολύ δουλειά»

 

 

Στην δημοσίευση αυτή υπήρξε σχολιασμός από το γενικό αρχηγό του Ήφαιστου Περιστερίου, Παναγιώτη Μανίτα, που έγραψε:

 

«Συγχαρητήρια στην ομάδα των Χανίων για την πανάξια κατάκτηση της πρώτης θέσης και την άνοδο στην Β΄Εθνική κατηγορία! Για τον Ήφαιστο αποτελεί δημιουργική πρόκληση ο συναγωνισμός (και όχι ανταγωνισμός), στην επόμενη κατηγορία, με μία ομάδα που συμβάλλει τα μέγιστα στην προβολή του γυναικείου ποδοσφαίρου!!!».

 

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook