Αύριο Παρασκευή 19 Απριλίου, στις 20.00μ.μ., το Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης σε συνεργασία με τις εκδόσεις Καστανιώτη, σας προσκαλούν στη παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου της Ζοέλ Λοπινό "Αυτό το σπίτι είσαι εσύ"

Την εκδήλωση θα χαιρετήσει:
Αρετή Βουράκη, Πρόεδρος συλλόγου πτυχιούχων Γαλλικής φιλολογίας Ν. Ηρακλείου.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:
Μηναδάκη Κατερίνα, Δημοσιογράφος
Θαλασσινάκης Κώστας, Ψυχολόγος.

Η Στέλλα είναι όμορφη και χαρισματική, αλλά τον τελευταίο καιρό έχει χάσει τη δροσιά και τη ζωντάνια της. Νομίζει πως έχει φτάσει στο σημείο μηδέν, όπου δεν θέλει πλέον τίποτα, δεν ελπίζει σε τίποτα. Η σχέση της με τον Τάκη, τον εριστικό άντρα της, την έχει στραγγίξει, την έχει συρρικνώσει ως προσωπικότητα.

Η ζωή της μοιάζει με αργό θάνατο. Ώσπου ένα κυριακάτικο πρωινό, κοντά στο κάστρο της Ναυπάκτου, συναντά αναπάντεχα έναν παράξενο άνθρωπο. Τα λόγια του κλονίζουν τις ανασφάλειές της:

"Πάντα μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα. Η ζωή μας είναι η προβολή των σκέψεών μας. Ζήσε τα όνειρά σου! Τόλμησέ το!" Τι θα μπορούσε όμως να αλλάξει η Στέλλα; Γιατί διάλεξε τη βία και την ταπείνωση και όχι τη θετική στάση απέναντι στις προκλήσεις; Υπάρχει τρόπος να σπάσει τις αλυσίδες της; Να βιώσει ξανά τον έρωτα; Πώς ξαναφτιάχνει τη ζωή της μια γυναίκα;

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης Οδός 1821 αρ. 10