Η Περιφέρεια Κρήτης που στηρίζει εμπράκτως όλες τις πολιτιστικές προσπάθειες του νησιού, τίθεται στο πλευρό της θεατρικής ομάδας του Λυκείου Επισκοπής του Δήμου Χερσονήσου, να διακριθεί σ’ ένα διεθνές φεστιβάλ.

Η θεατρική ομάδα του Λυκείου Επισκοπής είναι η μοναδική σ’ επίπεδο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κρήτης, που έχει επιλεγεί να συμμετάσχει στο Διεθνές Φεστιβάλ αρχαίου δράματος, που πραγματοποιείται στη Μεσσήνη από 21 έως 24 Απριλίου.

Η Περιφέρεια Κρήτης ύστερα από συνάντηση του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη με το Λυκειάρχη Επισκοπής Δημήτρη Μαγκαφουράκη, τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και μέλη της θεατρικής ομάδας, αναλαμβάνει τα έξοδα μετάβασης και μετακίνησης στη Μεσσήνη. Παράλληλα ο κ. Αρναουτάκης ευχήθηκε καλή επιτυχία στη θεατρική ομάδα και τη συνεχάρη για την προσπάθειά της.

Η θεατρική ομάδα του Λυκείου Επισκοπής είναι μεταξύ των 12 που έχουν επιλεγεί για να συμμετάσχουν στο φεστιβάλ και θ’ αναζητήσει την διάκριση με την κωμωδία του Αριστοφάνη «Νεφέλες».

Η θεατρική ομάδα του Λυκείου Επισκοπής θα κάνει «πρόβα τζενεράλε» του έργου σήμερα Πέμπτη στις 7 το απόγευμα στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου, σε ανοικτή παράσταση, που αξίζει να παρακολουθήσει το κοινό και να τη χειροκροτήσει.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook