Η τσιπούρα και το λαβράκι ιχθυοκαλλιέργειας θα προβληθούν από τον Ελληνικό Οργανισμό Εξωτερικού Εμπορίου, στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση ιχθυηρών της Ευρώπης  «ESE» που θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες από τις 23 έως τις 25 Απριλίου.

Στους ειδικά διαμορφωμένους καλαίσθητους χώρους, θα οργανωθούν γευσιγνωσίες με ζωντανή προετοιμασία εδεσμάτων από διακεκριμένους Έλληνες chef.

Οι γευστικές δοκιμές που θα πραγματοποιηθούν, έχουν ως στόχο να αναδείξουν την υψηλή ποιότητα και τις πλούσιες διατροφικές αξίες των κατεψυγμένων αλιευμάτων και των ευρύαλων ειδών ιχθυοκαλλιέργειας – με έμφαση στην τσιπούρα και το λαβράκι.

Η συχνή τους χρήση σε συνδυασμό με την ευκολία της παρασκευής συνταγών που βασίζονται στην ελληνική γαστρονομία, βοηθούν στο να ενταχθούν στην καθημερινότητα των καταναλωτών και να γίνουν ουσιαστικό μέρος της μεσογειακής διατροφής.

Η ελληνική συμμετοχή στην διεθνή έκθεση ESE θα πλαισιωθεί από τις μεγάλες εταιρίες των κλάδων των κατεψυγμένων αλιευμάτων και των ευρύαλων μεσογειακών ειδών ιχθυοκαλλιέργειας και έχει ως στόχο την επικοινωνιακή αμεσότητα των εκθετών με τους πελάτες τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook