Στη δημιουργία κοινωνικού παντοπωλείου, προχωρά ο δήμος Πλατανιά, προκειμένου να προσφερθεί βοήθεια στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού της περιοχής. Το κοινωικό παντοπωλείο θα παρέχει δωρεάν είδη πρώτης ανάγκης σε δημότες που έχουν ανάγκη από βοήθεια.

Σε ανακοίνωσή του δήμου Πλατανιά, τονίζεται η δυσκολία του εγχειρήματος, καθώς πρέπει να συντονιστούν αποτελεσματικά τέσσερεις πρωην καποδιστριακοί δήμοι με χωροταξικές, οικονομικές, πληθυσμιακές και πολιτισμικές ιδιαιτερότητες,

Η χωροταξική κατανομή του δήμου καθιστά επιβεβλημένη την ανάγκη να δημιουργηθούν δομές της συγκεκριμένης δράσης και στις τέσσερις δημοτικές ενότητες ( Μουσούρων, Κολυμβαρίου, Βουκολιών και Πλατανιά) ώστε οι δικαιούχοι να έχουν ευκολότερη πρόσβαση και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση. Παρά τις δυσκολίες, το κοινωνικό παντοπωλείο αναμένεται να λειτουργήσει σύντομα .

Καθημερινά διαπιστώνεται ότι ολοένα και μεγαλύτερος αριθμός συνανθρώπων μας έχουν ανάγκη τη στήριξή μας. Για το λόγο αυτό ο δήμος Πλατανιά καλεί όσους ενδιαφέρονται, να επικοινωνήσουν άμεσα με την αρμόδια κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Πλατανιά στο τηλ2821083958, ώστε να ενημερωθούν για τις ενέργειες που απαιτούνται καθώς και τα δικαιολογητικά που θεωρούνται απαραίτητα για να αποκτήσουν την κάρτα, με την οποία θα προμηθεύονται τα συγκεκριμένα προϊόντα.

 Στην προσπάθεια αυτή καλούνται να συμμετάσχουν έμπρακτα όχι μόνο οι φορείς αλλά και οι πολίτες και οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο δήμο.