Απάντηση απέστειλε στα ΜΜΕ το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:

«Με αφορμή την «αιχμηρή» απάντηση του κ. Βολουδάκη στην προχθεσινή ανακοίνωση της Ν. Ε Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ αναφορικά με την επιδιωκόμενη από την τρικομματική κυβέρνηση ιδιωτικοποίηση του Αεροδρομίου Χανίων θέλουμε να επισημάνουμε τα εξής:

1. Ο κ. Βολουδάκης κατέφυγε και αυτός στη «προσφιλή» επικοινωνιακή τακτική του γραφείου τύπου της Ν. Δ. που συμπυκνώνεται στον κανόνα:
Συγκαλύπτουμε την υποταγή μας σε επιλογές διάλυσης των πάντων και πρώτα απ’ όλα της κοινωνίας, με επιθέσεις – κάθε τύπου ύβρεις και χαρακτηρισμούς – στο ΣΥΡΙΖΑ. Μην ξεχνά όμως ο κ. Βολουδάκης ότι στα Χανιά ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει το ένα τρίτο των συμπολιτών του και αυτό πρέπει τουλάχιστον να το σεβαστεί.

2. Πράγματι δεν μίλησε δημόσια ο κ Βολουδακης για εμπορική εκμετάλλευση των προς ιδιωτικοποίηση αεροδρομίων. Αν όμως διαφωνούσε ο κ. Βολουδάκης με την πολιτική της ιδιωτικοποίησης των Αεροδρομίων θα ήταν μια ευκαιρία να το πει. Αν ο κ. Βολουδάκης διαφωνεί με τις διακηρύξεις και σαφείς δημόσιες δηλώσεις του αρμόδιου Υπουργού κ. Χατζηδάκη και του Προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ κ. Εμίρη ότι τα Αεροδρόμια \”Θα διαθέτουν εμπορικά κέντρα και υποδομές για άλλες δραστηριότητες, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας\” οφείλει να τοποθετηθεί, πολύ δε περισσότερο που είναι και υπουργός. Τότε ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει δημόσια συγγνώμη για το «ατόπημα του» να υπερασπίσει το συμφέρον της τοπικής οικονομίας, το μέλλον του τουρισμού και την ύπαρξη των Εμπορικών επιχειρήσεων. Τα θέματα είναι σοβαρά, αφορούν το μέλλον του τόπου μας και η Δημόσια αντιπαράθεση είναι στη βάση θέσεων και ενεργειών και σε καμιά περίπτωση αντιπαραθέσεων με χαρακτήρα «προσωπικής βεντέτας», όπως με περίσσιο θράσος και καταφανή υποκρισία κάνει ο κ. Βολουδάκης. Πρέπει όμως επιτέλους να σταματήσει ο εμπαιγμός των Χανιωτών από τους κατά καιρούς κυβερνητικούς βουλευτές: Στην Αθήνα να ψηφίζουν και να στηρίζουν τις πολιτικές που μας οδηγούν σε αυτή τη κατάσταση και όταν βρισκόμαστε μπροστά στις τραγικές επιπτώσεις τους στα Χανιά να διαχωρίζουν «δήθεν» τη θέση τους ή να σφυρίζουν αδιάφορα.

3. Τα περί παλαιοκομματισμού δεν τα σχολιάζουμε. Οι Χανιώτες γνωρίζουν και κρίνουν».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook