Την παρέμβαση του Περιφερειάρχη Κρήτης στον αρμόδιο Υπουργό, για να δώσει λύση στην υποχρέωση παράδοσης των πινακίδων κυκλοφορίας των οχημάτων στις εφορίες τη χειμερινή περίοδο, ζήτησαν τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων-δικίκλων «Ηνίοχος» Ανατολικής Κρήτης.

Στα μέλη του συλλόγου που αυτές τις ημέρες βρίσκονται σε κινητοποιήσεις, ο Περιφερειάρχης εξέφρασε την συμπαράσταση του και δήλωσε ότι θα στηρίξει το αίτημα τους στον αρμόδιο Υπουργό.

Κατά την συνάντηση τους με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, παρουσία και του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης Γιώργου Πιτσούλη, ο Πρόεδρος του συλλόγου Μιχάλης Σαρρής, αφού ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για το ενδιαφέρον του, τόνισε, ότι, ο κλάδος τους δέχεται σοβαρό πλήγμα από το νέο μέτρο παράδοσης των πινακίδων κυκλοφορίας των ενοικιαζόμενων οχημάτων στην εφορία για όσο διάστημα παραμένουν σε ακινησία.
«Αυτό που ζητάμε είναι να εξαιρεθεί ο κλάδος μας και να μην παραδίδουμε τις πινακίδες κυκλοφορίας των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων και δικύκλων που παραμένουν ανενεργά την Χειμερινή περίοδο».

Από την πλευρά του ο Παράσχος Τζόρβας πρόεδρος του τουριστικού τμήματος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και μέλος του συλλόγου, πρόσθεσε, ότι, «οι επιχειρήσεις των ενοικιαζομένων αυτοκινήτων λειτουργούν εποχιακά, και κακώς υποχρεωνόμαστε να βγάζουμε τις πινακίδες και να τις παραδίδουμε στις ΔΟΥ, για όσο διάστημα τα αυτοκίνητα ή τα δίκυκλα δεν κυκλοφορούν. Το πρόβλημα που δημιουργείται είναι και χρονοβόρο και κοστοβόρο, για την επιστροφή των πινακίδων».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook