Κάθε Τετάρτη, η Ελένη Μενεγάκη έχει μια στήλη στην εκπομπή της με ανθρώπινες ιστορίες οι οποίες αρκετές φορές είναι συγκλονιστικές. Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να κρατήσει τη συγκίνησή της και να δακρύσει on air ή ακόμα και να μην μπορέσει να συνεχίσει το θέμα.

Το Cosmo.gr θυμάται τα πιο έντονα \”ξεσπάσματά\” της.

Η Ελένη είχε καλεσμένη την πρόεδρο του συλλόγου \”Φλόγα\”, Μαρία Τρυφωνίδου, η οποία μίλησε για τη μάχη των παιδιών που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες. Η παρουσιάστρια, ήδη μετά την προβολή του βίντεο ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη και με αρκετή δυσκολία έκανε τις ερωτήσεις.

Η ιστορία μιας 80χρονης κυρίας η οποία ύστερα από ένα προσωπικό γεγονός αποφάσισε να πάρει υπό την προστασία της 16 παιδιά μέχρι να δοθούν για υιοθεσία, συγκίνησε την Ελένη Μενεγάκη. Η αναφορά σε ένα παιδί το οποίο αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, φόρτισε ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα.

Μια ιστορία σχετικά πιο πρόσφατη ήταν μιας κυρίας η οποία έχασε την κόρη της και τον γαμπρό της από καρκίνο με αποτέλεσμα να μεγαλώσει εκείνη τα εγγόνια της. Για να τα καταφέρει, εργάζεται ως οικιακή βοηθός. Η παρουσιάστρια συγκινήθηκε όταν ρώτησε τη γυναίκα, αν φοβάται μήπως δεν καταφέρει να μεγαλώσει μέχρι την ενηλικίωση τα εγγόνια της.

 Ένα πολύ έντονο ξέσπασμα, ήταν όταν είχε φιλοξενούμενη μια μητέρα η οποία έχασε τον γιο της σε δυστύχημα και δώρισε τα όργανά του σε 6 ανθρώπους. Η παρουσιάστρια με αρκετή δυσκολία έκανε τις ερωτήσεις ενώ παράλληλα έκλαιγε.

Ανάλογο ξέσπασμα σε αντίστοιχη ιστορία είχε η Ελένη Μενεγάκη, η οποία δεν μπορούσε να συνεχίσει τη συζήτηση αλλάζοντας θέμα στην εκπομπή της.

Εδώ, η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να μην έκλαψε ωστόσο διέκοψε την εκπομπή βάζοντας διαφημίσεις διαβάζοντας το βιβλίο της καλεσμένης της για τα βασανιστήρια που της έκανε η μητέρα της. Η παρουσιάστρια αδυνατούσε να πιστέψει αυτά που διάβαζε, δείχνοντας αγανακτισμένη και φορτισμένη.

 Η ιστορία πέντε παιδιών που μεγάλωσαν σε ορφανοτροφείο και έγραψαν βιβλίο, συγκίνησε την παρουσιάστρια η οποία με δυσκολία διάβασε αποσπάσματα του βιβλίου ενώ έκλαψε.

Φορτισμένη και συγκινημένη ήταν η Ελένη Μενεγάκη στην ιστορία μιας μητέρας που έχασε το γιο της από τροχαίο ατύχημα. Η παρουσιάστρια, θυμήθηκε το χαμό και ενός δικού της συνεργάτη, του Γιώργου Λουκανίδη, από τροχαίο, κάτι που την φόρτισε αρκετά.

cosmo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook