Κάθε Τετάρτη, η Ελένη Μενεγάκη έχει μια στήλη στην εκπομπή της με ανθρώπινες ιστορίες οι οποίες αρκετές φορές είναι συγκλονιστικές. Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να κρατήσει τη συγκίνησή της και να δακρύσει on air ή ακόμα και να μην μπορέσει να συνεχίσει το θέμα.

Το Cosmo.gr θυμάται τα πιο έντονα "ξεσπάσματά" της.

Η Ελένη είχε καλεσμένη την πρόεδρο του συλλόγου "Φλόγα", Μαρία Τρυφωνίδου, η οποία μίλησε για τη μάχη των παιδιών που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες. Η παρουσιάστρια, ήδη μετά την προβολή του βίντεο ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη και με αρκετή δυσκολία έκανε τις ερωτήσεις.Η ιστορία μιας 80χρονης κυρίας η οποία ύστερα από ένα προσωπικό γεγονός αποφάσισε να πάρει υπό την προστασία της 16 παιδιά μέχρι να δοθούν για υιοθεσία, συγκίνησε την Ελένη Μενεγάκη. Η αναφορά σε ένα παιδί το οποίο αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, φόρτισε ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα.


Μια ιστορία σχετικά πιο πρόσφατη ήταν μιας κυρίας η οποία έχασε την κόρη της και τον γαμπρό της από καρκίνο με αποτέλεσμα να μεγαλώσει εκείνη τα εγγόνια της. Για να τα καταφέρει, εργάζεται ως οικιακή βοηθός. Η παρουσιάστρια συγκινήθηκε όταν ρώτησε τη γυναίκα, αν φοβάται μήπως δεν καταφέρει να μεγαλώσει μέχρι την ενηλικίωση τα εγγόνια της. Ένα πολύ έντονο ξέσπασμα, ήταν όταν είχε φιλοξενούμενη μια μητέρα η οποία έχασε τον γιο της σε δυστύχημα και δώρισε τα όργανά του σε 6 ανθρώπους. Η παρουσιάστρια με αρκετή δυσκολία έκανε τις ερωτήσεις ενώ παράλληλα έκλαιγε.

Ανάλογο ξέσπασμα σε αντίστοιχη ιστορία είχε η Ελένη Μενεγάκη, η οποία δεν μπορούσε να συνεχίσει τη συζήτηση αλλάζοντας θέμα στην εκπομπή της.
Εδώ, η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να μην έκλαψε ωστόσο διέκοψε την εκπομπή βάζοντας διαφημίσεις διαβάζοντας το βιβλίο της καλεσμένης της για τα βασανιστήρια που της έκανε η μητέρα της. Η παρουσιάστρια αδυνατούσε να πιστέψει αυτά που διάβαζε, δείχνοντας αγανακτισμένη και φορτισμένη. Η ιστορία πέντε παιδιών που μεγάλωσαν σε ορφανοτροφείο και έγραψαν βιβλίο, συγκίνησε την παρουσιάστρια η οποία με δυσκολία διάβασε αποσπάσματα του βιβλίου ενώ έκλαψε.

Φορτισμένη και συγκινημένη ήταν η Ελένη Μενεγάκη στην ιστορία μιας μητέρας που έχασε το γιο της από τροχαίο ατύχημα. Η παρουσιάστρια, θυμήθηκε το χαμό και ενός δικού της συνεργάτη, του Γιώργου Λουκανίδη, από τροχαίο, κάτι που την φόρτισε αρκετά.
cosmo.gr