Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών για τη σύλληψη δυο ανδρών που άνοιξαν πυρ έξω από νυχτερινό μαγαζί, σκοτώνοντας τον 32χρονο Κώστα Φράγκο και τον 35χρονο Βασίλη Σινούρη.

Στις 3.21 τα ξημερώματα της Τετάρτης, δύο δράστες, οι οποίοι επέβαιναν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και φορούσαν μαύρα ρούχα και λευκά κράνη, ανέβηκαν ανάποδα την οδό Σαχτούρη, επί της οποίας βρίσκεται το κλαμπ Bijoux.

Ο συνεπιβάτης της μηχανής ξεκίνησε να πυροβολεί με ένα αυτόματο υποπολυβόλο και ένα πιστόλι επανειλημμένα τον 35χρονο και στη συνέχεια τον 32χρονο που βρίσκονταν έξω από το κατάστημα, ενώ ο τρίτος της παρέας προλαβαίνει να κρυφτεί, γλιτώνοντας με έναν ελαφρύ τραυματισμό.

Και οι δύο έπεσαν αιμόφυρτοι στο πεζοδρόμιο, ενώ οι δράστες που πρέπει να έριξαν εξ επαφής τη χαριστική βολή στον Βασίλη Σινούρη και τον Κώστα Φράγκο εξαφανίστηκαν στα γύρω στενά. Άμεσα όσοι ήταν μέσα στο μαγαζί, πετάγονται έξω και βλέπουν τους δύο νεαρούς να ψυχορραγούν.

Ενημερώνουν της ΕΛ.ΑΣ. και το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρα τους μεταφέρουν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα.

Ο Βασίλης Σινούρης έχει ήδη καταλήξει, ενώ μερικές ώρες αργότερα αφήνει την τελευταία του πνοή και ο Κώστας Φράγκος παρά τις προσπάθειες που έκαναν οι γιατροί για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο 35χρονος Βασίλης Σινούρης, αθλητής του χάντμπολ, όπως λένε πηγές της Αστυνομίας \”βρέθηκε στο ακατάλληλο σημείο τη λάθος στιγμή\”.

Αυτό γιατί σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις οι δράστες ήθελαν να δολοφονήσουν δύο συγκεκριμένα άτομα, τον Κώστα Φράγκο και τον αδελφό του, χωρίς ωστόσο να πετύχουν πλήρως τον στόχο τους.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες που επικαλείται το dete.gr, ο ένας εκ των δολοφονημένων πριν ξεψυχήσει ανέφερε το όνομα ενός ατόμου για τον οποίο πίστευε πως είναι ο δράστης.

Στο σημείο βρέθηκαν 23 κάλυκες ενώ η αστυνομία συλλέγει με προσοχή τα ευρήματα και τις όποιες πληροφορίες.

Στη 1.00 το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο \”αντίο\” στον άτυχο Βασίλη Σινούρη στον ιερό ναό της Παναγίας Αλεξιώτισσας.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook