Η Intralot ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι δεν υπέβαλε προσφορά στο πλαίσιο του διαγωνισμού για το 33% του ΟΠΑΠ, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «σε συνέχεια ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς με αριθμό πρωτοκόλλου 1549-18/4/2013, θα θέλαμε να ενημερώσουμε το επενδυτικό κοινό σχετικά με τη συμμετοχή της Εταιρίας στη διαδικασία πώλησης του 33% της ΟΠΑΠ Α.Ε. από το ΤΑΙΠΕΔ ότι, όπως προκύπτει και από το σχετικό δελτίο τύπου του ΤΑΙΠΕΔ με ημερομηνία 17/4/2013, η Εταιρία μας δεν υπέβαλε δεσμευτική προσφορά στο πλαίσιο της προαναφερθείσας διαγωνιστικής διαδικασίας».

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τετάρτη υπέβαλαν δεσμευτικές προσφορές δύο σχήματα, η Emma Delta και το αμερικανικό επενδυτικό fund, Third Point.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Reuters, στο σχήμα της Emma Delta, το οποίο διαχειρίζεται η εταιρία Emma Delta Management Ltd, βασικοί μέτοχοι της οποίας είναι ο Τσέχος επενδυτής Jiri Smecj (66,7%) και ο Όμιλος του εφοπλιστή Γιώργου Μελισσανίδη (33,3%), ενώ συμμετέχει και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοπελούζος.

Εκτός απροόπτου, ο πλειοδότης και ο νέος ιδιοκτήτης του ΟΠΑΠ θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook