Ο Πλατανιάς συμμετέχει στην πρωτοβουλία της Super League \”Σε αυτόν τον αγώνα, κερδίζει η ζωή\” και σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία πριν την έναρξη του κυριακάτικου παιχνιδιού με τον Λεβαδειακό.
Η σχετική ενημέρωση:
\”Με σύνθημα «Σε αυτόν τον αγώνα, κερδίζει η ζωή» η Super League Ελλάδα, σε συνεργασία με την Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων «Αγιος Γεώργιος», διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία, την Κυριακή 21 Απριλίου, από τις 3 μετά το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο έξω από το Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, όπου, την ίδια ημέρα, στις 7 μ.μ. η ομάδα του Πλατανιά θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2012 – 2013.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πενήντα (50) πρώτοι εθελοντές αιμοδότες θα λάβουν ισάριθμα δωρεάν εισιτήρια για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό. 

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων καλεί τον φίλαθλο κόσμο των Χανίων να συμμετέχει στην εθελοντική αιμοδοσία, προσφέροντας ζωή σε συνανθρώπους μας, οι οποίοι έχουν ανάγκη.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook