Ο Πλατανιάς συμμετέχει στην πρωτοβουλία της Super League "Σε αυτόν τον αγώνα, κερδίζει η ζωή" και σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία πριν την έναρξη του κυριακάτικου παιχνιδιού με τον Λεβαδειακό.

Η σχετική ενημέρωση:

"Με σύνθημα «Σε αυτόν τον αγώνα, κερδίζει η ζωή» η Super League Ελλάδα, σε συνεργασία με την Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων «Αγιος Γεώργιος», διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία, την Κυριακή 21 Απριλίου, από τις 3 μετά το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο έξω από το Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, όπου, την ίδια ημέρα, στις 7 μ.μ. η ομάδα του Πλατανιά θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2012 – 2013.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πενήντα (50) πρώτοι εθελοντές αιμοδότες θα λάβουν ισάριθμα δωρεάν εισιτήρια για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό. 
Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων καλεί τον φίλαθλο κόσμο των Χανίων να συμμετέχει στην εθελοντική αιμοδοσία, προσφέροντας ζωή σε συνανθρώπους μας, οι οποίοι έχουν ανάγκη."Λευτέρης Αντωνακάκης