Ένα μοντέλο η Σαμπρίνα Ραβέλι, κατάφερε να γίνει παγκοσμίως γνωστή , καθώς σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, παρανεχλήθηκε σεξουαλικά μέσω chat από τον μικρό μάγο του ποδοσφαίρου, Λιονέλ Μέσι.

Το σέξι μοντέλο τράβηξε με κάμερα την -με εικόνα- συνομιλία της με τον άσο της Μπαρτσελόνα γιατί όπως υποστηρίζει ήθελε να έχει αποδείξεις ότι αυτός που βρισκόταν απέναντί της ήταν ο ίδιος ο Μέσι, καθότι αρχικά είχε και η ίδια αμφιβολίες.

Το μοντέλο είχε γνωριστεί με τον Μέσι το 2007 όταν η ίδια είχε ακόμη σχέση με τον συμπαίκτη του άσου της Μπαρτσελόνα στις μικρές εθνικές ομάδες της Αργεντινής, Νέρι Καρντόσο!

\"\"

\”Ο Μέσι δεν καταλαβαίνει από όχι. Η στάση του απέναντί μου αλλά και στο συμπαίκτη του ήταν ασεβής\”, τόνισε το σέξι μοντέλο προσθέτοντας ότι αυτό δεν είναι παρά ένα μικρό δείγμα των «πιπεράτων» συνομιλιών που έχει στην κατοχή της, για τα οποία τόνισε ότι δε θα διστάσει να τα αποκαλύψει!

\”Αν συνεχίσετε να έχετε αμφιβολίες, θα τα δείξω όλα, καθώς έχω σώσει στον υπολογιστή μου όλα όσα μου είπε και τις ημερομηνίες που έγιναν\”, σημείωσε προσθέτοντας με αιχμές κατά όσω αμφισβητούν τη γνησιότητα του βίντεο πως \”με σχολιάζετε αρνητικά και μου συμπεριφέρεστε σαν να το κατασκεύασα εγώ, ενώ λέω την αλήθεια\”.

Δείτε το βίντεο που τράβηξε η Σαμπρίνα

 



cosmo

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook