Φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα, απεικονίζει τον 19χρονο Τσετσένο βομβιστή Τζοχάρ Τσαρνάεφ να βρίσκεται μέσα στο πλήθος, που περιμένει να παρακολουθήσει με ενθουσιασμό τον Μαραθώνιο, αλλά και σε απόσταση αναπνοής από το ένα εκ των τριών θυμάτων της αιματηρής επίθεσης.

Όπως διακρίνεται στην φωτογραφία, ο 8χρονος Μάρτιν Ρίτσαρντ είναι ανεβασμένος στο κιγκλίδωμα, ίσως για να δει πιο καλά τον πατέρα του που έτρεχε στον Μαραθώνιο, από πίσω του φαίνεται ο 19χρονος Τσαρνάεφ με το χαρακτηριστικό λευκό καπέλο, να περπατά και ακουμπισμένο στο πεζοδρόμιο βρίσκεται ένα σακίδιο που προφανώς περιέχει την χύτρα-βόμβα.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα από την λήψη, ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη σκορπώντας το θάνατο. Μεταξύ των θυμάτων ήταν ο 8χρονος Μάρτιν: \’Ενα αγγελούδι που δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η χαρά για την συμμετοχή του πατέρα του θα γινόταν κομμάτια λόγω του μίσους και της μανίας δύο αδίστακτων Τσετσένων.

Το γεγονός ότι ο 19χρονος Τσετσένος άφησε το σακίδιο με τη βόμβα δίπλα στον άτυχο Μάρτιν αλλά και σε πολλά ακόμη παιδιά που όπως φαίνεται στη φωτογραφία παρακολουθούσαν αμέριμνα τον Μαραθώνιο αγώνα αποδεικνύει ότι οι αδελφοί βομβιστές λειτούργησαν με την τυφλή μανία του δολοφόνου που θέλει να σκοτώσει, αδιαφορώντας για τα αποτελέσματα των ειδεχθών πράξεών τους…

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook