Σήμερα στις 5 το απόγευμα με την τέλεση των εγκαινίων άνοιξε τις πύλες του για το καταναλωτικό κοινό του Ρεθύμνου το νέο άνετο και υπερσύγχρονο πολυκατάστημα super market της αλυσίδας του προμηθευτικού και καταναλωτικού συνεταιρισμού ΙΝΚΑ στην περιοχή των Περιβολίων.

Το νέο απόκτημα του συνεταιρισμού κατασκευάστηκε σε χρόνο ρεκόρ σε μία ιδιόκτητη έκταση 3,5 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων από τα οποία πάνω από 2,5 χιλιάδες καταλαμβάνουν οι εγκαταστάσεις του σούπερ μάρκετ, ενώ στον υπόλοιπο χώρο έχει δημιουργηθεί υπέργειο, αλλά και υπόγειο πάρκινγκ καλύπτοντας μία ακόμα απαίτηση των καταναλωτών.

Βασικός στόχος της διοίκησης του συνεταιρισμού είναι η στήριξη της τοπικής οικονομίας, μέσω της στήριξης που παρέχεται από την πρώτη στιγμή στους ντόπιους παραγωγούς, τα προϊόντα των οποίων κατέχουν πάντα περίοπτη θέση στα ράφια των δεκάδων σούπερ μάρκετ ΙΝΚΑ, που δραστηριοποιούνται σήμερα σ\’ ολόκληρη την Κρήτη.

Ο προσωπικός στόχος που έχει θέσει ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Απόστολος Αλεξάκης είναι να κερδίσει ένα ακόμα στοίχημα προς όφελος των παραγωγών της Κρήτης και των ίδιων των καταναλωτών. Άλλωστε, η διοίκηση του ΙΝΚΑ δίνει πάντα ιδιαίτερη έμφαση στην καλή παρουσία και στην προώθηση των πολλών και ποιοτικών προϊόντων του τόπου μας, παραμένοντας πιστή στο κεντρικό σλόγκαν του συνεταιρισμού, που αναφέρει, \”εκτιμάμε τα προϊόντα του τόπου μας. Μαζί στηρίζουμε την κοινωνία και την οικονομία μας.

Μία ακόμα απόδειξη του σκλόγκαν αυτού είναι οι γενναίες προσφορές που θα κάνει ο συνεταιρισμός και στο νέο σούπερ μάρκετ, καθώς μέχρι και το Πάσχα δεκάδες προϊόντα του θα προσφέρονται 1+1 δώρο.

Ο προμηθευτικός και καταναλωτικός συνεταιρισμός ΙΝΚΑ συνεχίζοντας την πολυετή επιτυχημένη του πορεία προσθέτει με το νέο του απόκτημα, ένα ακόμα κρίκο στη μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ που διαθέτει στην Κρήτη, επιτυγχάνοντας έτσι ένα νέο καίριο πλήγμα στις πολυεθνικές.

Η κατασκευή της νέας μονάδας -πέρα από τις δεκάδες θέσεις εργασίας που έδωσε στο εργατικό δυναμικό, αλλά και σε επαγγελματίες του Ρεθύμνου- έδωσε παράλληλα και μία ουσιαστική ανάσα σε δεκάδες συμπολίτες μας στους οποίους και προσέφερε μία θέση εργασίας. Ανάμεσα σ\’ αυτούς είναι και η Αντιγόνη Δερμιτζάκη, η οποία κάνει λόγο για τη μεγάλη ευκαιρία που της επεφύλαξε η τύχη.

Το νέο σούπερ μάρκετ ΙΝΚΑ στα Περιβόλια, συνολικού προϋπολογισμού, 6 εκατομμυρίων 200 χιλιάδων ευρώ, συμπεριλαμβανομένου της αγοράς του οικοπέδου, της κατασκευής του κτιρίου και της αγοράς του εξοπλισμού, είναι το τρίτο κατά σειρά που θα λειτουργήσει στην πόλη του Ρεθύμνου. Θυμίζουμε ακόμα ότι την άνοιξη του 2010 άνοιξε τις πύλες του το δεύτερο σούπερ μάρκετ στην οδό Δημητρακάκη, ενώ η πρώτη μονάδα του προμηθευτικού και καταναλωτικού συνεταιρισμού στο Ρέθυμνο δημιουργήθηκε το 1999 στην οδό Παπαναστασίου στην Καλλιθέα.

Δείτε ένα βίντεο από το δελτίο ειδήσεων της Νέας Τηλεόρασης

NΕΑ ΤV

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook