Ως ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της ιστορίας του Α.Ο. Χανιά χαρακτήρισε αυτό της Κυριακής (21/04) με τον Φωστήρα ο Δημήτρης Βιριράκης.
Ο παράγοντας των \”μπλε\” κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει τις προσπάθειες της ομάδας που βρίσκεται ακόμα εντός στόχων παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Την Κυριακή, στις Μουρνιές, στις 4 η ώρα ο Α.Ο. Χανιά δίνει ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της ιστορίας του και καλείται να υπερνικήσει τις όποιες δυσκολίες υπάρχουν, απέναντι σε μια ιστορική ομάδα, τον πάλαι ποτέ φονέα των γιγάντων, τον Φωστήρα, για να διεκδικήσουμε το όνειρο της ανόδου στη Β’ Εθνική κατηγορία. Η ομάδα απ’ την αρχή της περιόδου παλεύει σχεδόν μόνη της, αβοήθητη από πολλούς ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες, χωρίς μεγάλους χορηγούς, με πολλές δυσκολίες, με παίκτες με οικονομικά προβλήματα και παρόλα αυτά βρίσκεται ακόμα εντός στόχων. Καλούμε τους φιλάθλους του νομού Χανίων και της πόλης των Χανίων ειδικότερα να βοηθήσουν την προσπάθεια της Κυριακής κόσμια και πολιτισμένα. Είναι αμαρτία η ομάδα αυτή να μην ανέβει φέτος στη Β’ Εθνική και είναι αμαρτία τα λίγα χρήματα που υπάρχουν να δίδονται σε πρόστιμα και τιμωρίες».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook