\”Τελικό\” χαρακτηρίζουν σε ανακοίνωσή τους οι Blue Boys τον κυριακάτικο αγώνα του Α.Ο. Χανιά με τον Φωστήρα, ζητώντας από τους παίκτες του Μουράτ Σεροπιάν να δώσουν το… 110% των δυνατοτήτων τους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λέσχης Φίλων Α.Ο. Χανιά:
\”Ένα παιχνίδι δίχως γυρισμό δίνει τη Κυριακή η ομάδα μας στις 16:00 στο γήπεδο του Μινωταύρου στις Μουρνιές. Μόνο με νίκη η ομάδα μας θα παραμείνει μέσα στο στόχο της που δεν είναι άλλος από αυτόν της ανόδου. Είμαστε μέσα στο στόχο μας. Παρόλα τα ανεπιτυχή αποτελέσματα δεν έχει χαθεί τίποτα και πρέπει ΟΛΟΙ μας να είμαστε τη Κυριακή στο γήπεδο! Κανείς μας δε περισσεύει! Ζητάμε από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας να δώσουν το 110% των δυνατοτήτων τους!

Εμείς θα είμαστε και πάλι εκεί δημιουργώντας την ατμόσφαιρα που ξέρουμε βοηθώντας τους παίκτες μας να φτάσουν στη νίκη, πράγμα το οποίο και τονίστηκε από την αντιπροσωπεία μελών της Λέσχης μας που παρευρέθηκε στη σημερινή προπόνηση ενθαρρύνοντας τους συγχρόνως!

Στη Λέσχη μας υπάρχουν εισιτήρια των 5ευρώ για τα μέλη μας, και τα γραφεία μας θα είναι και τη Κυριακή από νωρίς το πρωί ανοιχτά.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook