Είναι πολύ γνωστός λαϊκός τραγουδιστής και γιος ενός πραγματικού μύθου. Πρόσφατα έδωσε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και αποκάλυψε ένα καλά μέχρι πρότινος κρυμμένο οικογενειακό μυστικό.

Ο λόγος για τον Άγγελο Διονυσίου, ο οποίος έριξε τη «βόμβα», όταν ρωτήθηκε αν πρόσεχε στην προσωπική του ζωή, για να μη δώσει δικαίωμα στον πατέρα του.«Στην προσωπική μου ζωή όχι. Μάλιστα, έτυχε να έχουμε και την ίδια γκόμενα κάποια στιγμή με τον πατέρα μου. Όχι συγχρόνως, την ίδια εποχή. Έτυχε να περάσει από τον Στράτο και μετά ήρθε σε μένα. Υπήρξαμε αυτό που λέμε γυναικάδες. Ο Στράτος ειδικά ναι… Κι εγώ, δόξα τω Θεώ, περάσαμε καλά».

Μίλησε και για τη σχέση που έχει με τα τρία του παιδιά.

«Τα δύο πρώτα είναι από τον πρώτο μου γάμο και το τρίτο από τον τρίτο μου γάμο. Η μικρή, η Ηλέκτρα, είναι 6,5 χρόνων. Η μεγάλη μου κόρη, η Γεωργία, είναι 32 και ο Στράτος 30. Τα μεγάλα είναι ανεξάρτητα, δουλεύουν. Τώρα μένουμε κοντά. Έρχεται η μεγάλη μου και κρατάει τη μικρή το βράδυ. Έχουμε μεγάλες αγάπες. Έχουν καλή σχέση όλα και με τον αδελφό τους, παρά τη διαφορά ηλικίας».

Λοιπόν /zougla.gr-Τέλης Αλεξανδρόπουλος