Τις τελευταίες πινελιές βάζει ο Νίκος Καραγεωργίου, όσον αφορά στον καταρτισμό της ενδεκάδας, για τον αγώνα με την Κέρκυρα στο νησί των «Φαιάκων», που θα διεξαχθεί σήμερα στις 7 το απόγευμα. 
Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν δύο βασικούς λόγους για να διεκδικήσουν τη νίκη. Καταρχήν, αν καταφέρουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς, θα φτάσουν το ρεκόρ συγκομιδής πόντων (είναι 39 βαθμοί), στα χρόνια που μετέχουν στην Super League και παλαιότερα στην Α’ Εθνική. Αυτό σημαίνει πως αν ο Εργοτέλης πάρει έστω και μια ισοπαλία απέναντι στον Πανσερραϊκό, τότε θα έχει κάνει την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή!

Ο δεύτερος και πιο σημαντικός λόγος είναι για να «σβήσει» και πάλι τα σενάρια, όλων εκείνων που λένε για αδιαφορία των φιλοξενούμενων και εύκολη νίκη των γηπεδούχων που θα τους δώσει την παραμονή στην κατηγορία.

Σε ότι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά, να θυμίσουμε πως εκτός του Αλεξόπουλου, στην αποστολή δεν έχουν συμπεριληφθεί οι τιμωρημένοι Ρομάνο, Ρουμπάκης, Βερπακόφσκις και ο τραυματίας Φραγκουλάκης. Οι δεκαοκτώ παίκτες που έχει επιλέξει ο Καραγεωργίου είναι οι: Δασκαλάκης, Αθανασίου, Σασιαβίλι, Χίμπλινγκερ, Σαρρής, Κανδηλάκης, Γιαλούσης, Βίσιο, Μπέτο, Σίλβα Ζούνιορ, Ολίσε, Κυριακίδης, Ορφανός, Λεάλ, Καρέλης, Χρυσοφάκης, Μπούντιμιρ και Χαντί.

Γιάννης Σπανάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook