Με διάθεση να πετύχει από νωρίς ένα γκολ που θα του λύσει τα πόδια μπήκε στο παιχνίδι ο Εργοτέλης με τους “κιτρινόμαυρους” να επιτίθενται συνεχως.

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήρθε στο 4΄ για τον Εργοτέλη όταν μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρομάνο, ο Μαλαμής θα πεταχθεί στο “Γ” και θα απομακρύνει σε κόρνερ.

Έχοντας κερδίσει 3 κόρνερ στο πρώτο 10λεπτο της αναμέτρησης ο Εργοτέλης συνέχισε την πίεση του με τον Χρυσοφάκη να περνάει στο παιχνίδι στο 11΄ στην θέση του Χαντί που τραυματίστηκε και 5 λεπτά αργότερα να λύνει τον γόρδιο δεσμό για τους γηπεδούχους και να αποδεικνύεται “χρυσή” αλλαγή ενώ στο μεσοδιάστημα υπήρχαν δύο πολλές καλές στιγμες για την ομάδα του Ηρακλείου. Στο 23 και ένα λεπτό αργότερα ο Χρυσοφάκης έχασε δύο καλές ευκαιρίες να διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα αλλά και της ομάδας του.

Στο 34΄ ο Βερπακόφσκις έχασε ένα γκολ που ήθελε προσπάθεια για να το χάσει και έδειξε πως δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση.

Στο 39΄ είχαμε διπλή χαμένη ευκαιρία για τον Εργοτέλη με τους Δωματά και Βερπακόφσκις να μην μπορούν να νικήσουν τον Μαλαμή.Αυτή ήταν και η τελευταία φάση στο πρώτο μέρος.

Με την Επανομή να μην δείχνει ικανή για κάτι το αξιόλογο ο Εργοτέλης βγήκε στην επανάληψη με στόχο να πετύχει ένα γκολ που θα κλείδωνε το παιχνίδι ώστε να μην βρεθεί προ εκπλήξεων και το κατάφερε στο 59΄όταν ο Δωματάς με καρφωτή κεφαλιά μετά από εξαιρετική σέντρα του Μπουχαλάκη έκαμε το 2-0 και απλοποίησε τα πράγματα για την ομάδα του.

Στα εναπομείναντα λεπτά ο Εργοτέλης κατέβασε στροφές και έτσι δεν είδαμε πολλές φάσεις. Η Επανομή στην μοναδική ουσιαστικά αξιόλογη φάση της στο παιχνίδι στο 80΄ έχασε καλή ευκαιρία με τον Τοπούζη στο 80΄ να πλασάρει άουτ.

Οι “κιτρινόμαυροι” στο τελευταίο δεκάλεπτο προσπάθησαν να πετύχουν ένα τρίτο τέρμα όμως Μπρούνο, Κούτρης, Ρομάνο και Μπουχαλάκης δεν το πέτυχαν στις ευκαιρίες που τους δόθηκαν.

Εργοτέλης : Αθανασίου, Τζανακάκης, Πίτσος, Γεωργίου, Γιοβάνοβιτς, Βερπακόφσκις (83’ Μπρούνο), Μπουχαλάκης, Δωματάς, Ρομανό, Γκαντιάγκα (71’ Κούτρης), Χαντί (11’ λ.τ. Χρυσοφάκης)

Αναγέννηση : Μαλάμης, Παπατζίκος, Κουλίδης (77’ Μπέκα), Τοπούζης, Μπαλάσας (67’ Λαμπερνάκης), Σαμουηλίδης, Παπαστεργίου, Δραγανίδης (86’ Κεφαλάς), Νταντάμης, Αναστασίου, Κουκουλέκης.

πηγή: athleticradio.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook