Μόνο ο τιμωρημένος Τέτε και ο τραυματίας Καστέλς θα απουσιάσουν από το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό για τον Πλατανιά,
Η ομάδα των Χανίων ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της, με την τελευταία προπόνηση να πραγματοποιείται το Σάββατο (20/04) στα Περιβόλια.
Ο Άγγελος Αναστασιάδης επέλεξε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές στην αποστολή και θα ανακοινώσει την 18άδα λίγες ώρες πριν τη σέντρα του ματς.
Στόχος του Πλατανιά είναι το νικηφόρο αποτέλεσμα για να κλείσει επιτυχημένα η πρώτη παρουσία στη Super League, αλλά και να μην υπάρχει άγχος για το τι θα γίνει στα υπόλοιπα παιχνίδια αλλά και με την έφεση της ΑΕΚ.
Η επίσημη ενημέρωση για την τελευταία προπόνηση:
\”Χωρίς προβλήματα, με τη συμμετοχή όλων των ποδοσφαιριστών, πραγματοποιήθηκε απόψε, στα Περιβόλια, η προπόνηση της ομάδας του Πλατανιά Χανίων, υπό τις οδηγίες του Αγγελου Αναστασιάδη και των συνεργατών του. Στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον Λεβαδειακό θα συμμετέχουν -με απόφαση του προπονητή- όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην του Τέτε (έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες) και του τραυματία Κάστελς.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook