Υλικά

• 1 κουνέλι περίπου 2 κιλά
• 500 γρ. πηχτόγαλο Χανίων (μυζήθρα)
• 300 γρ. γραβιέρα, κομμένη σε μικρά κομμάτια
• 120 ml. ελαίολαδο
• 1 κ.σ. θρούμπι
• 1 κ.σ. θυμάρι
• Αλάτι πιπέρι

Εκτέλεση


Αλείφουμε το κουνέλι με το ελαιόλαδο, το αλατοπιπερώνουμε και το γεμίζουμε με το πηχτόγαλο, τη γραβιέρα , το θρούμπι και το θυμάρι.

Ράβουμε την κοιλιά, το περιχύνουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το πασπαλίζουμε με λίγο θυμάρι ακόμα και το τυλίγουμε με λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο.

Ψήνουμε στους 200ο για 1ώρα και ένα τέταρτο.

Ξεσκεπάζουμε και ψήνουμε ακόμα 15 λεπτά στους 180ο C μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα .