Παρελθόν με τη δικαιοσύνη, καθώς το όνομά του είχε εμπλακεί το 2011 ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης και είχε οδηγηθεί στη φυλακή, από όπου είχε αποφυλακισθεί πρόσφατα, είχε ο 38χρονος Πάνος Τσίρκας από τα Ζαρουχλέικα, ο οποίος έπεσε νεκρός με οκτώ σφαίρες στο κέντρο της Πάτρας το μεσημέρι του Σαββάτου.

Οπως αναφέρει το Τhebest το όνομα του Πάνου Τσίρκα φιγούραρε στη λίστα με τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που είχε εξαρθρώσει η αστυνομία το Μάρτιο του 2011.Μεταξύ άλλων τα μέλη της οργάνωσης, σύμφωνα με την ίδια πηγή, κατηγορούνταν για δύο απόπειρες ανθρωποκτονίας, για ένοπλη ληστεία τράπεζας, 30 διαρρήξεις σε καταστήματα και γραφεία στην πόλη της Πάτρας και εννιά απόπειρες εκβίασης μελών καρναβαλικών γκρουπ, με σκοπό το οικονομικό όφελος, οι οποίες απετράπησαν λόγω της σύλληψής τους., εμπρησμό σε καρναβαλικό στέκι στην Πάτρα.

Ο Τσίρκας μέσα απ\’ τις φυλακές Κορυδαλλού, απ\’ την πρώτη στιγμή, διατείνεται ότι είναι αθώος και δεν έχει την παραμικρή εμπλοκή με την υπόθεση, ενώ στις 13 Ιανουαρίου του 2012, σε συνέντευξή του χαρακτήριζε ανυπόστατες τις κατηγορίες που τον εμφάνιζαν ως «νονό» και αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης

Το καλοκαίρι του 2012 ο Πάνος Τσίρκας αποφυλακίστηκε, αφού κατάφερε να αποδείξει ότι είχε κατηγορηθεί άδικα.

Εκτέλεση μέρα-μεσημέρι με άρωμα… βεντέτας

Ο 38χρονος έπεσε νεκρός το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν μέσα στο αυτοκίνητο που επέβαινε μαζί με έναν ακόμη 31χρονο που είναι σοβαρά τραυματισμένος, δέχθηκαν επίθεση με πυροβόλο όπλο που έστρεψαν εναντίον τους οι επιβάτες ενός άλλου τζιπ.

Σύμφωνα με το Pelopnews όλα συνέβησαν το Σάββατο γύρω στις 2.30 το μεσημέρι στην οδό Ανθείας. Ενα αυτοκίνητο μάρκας Daihatsu πλεύρισε την BMW και τότε ξεκίνησαν οι πυροβολισμοί. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο ένας από τους δράστες κατέβηκε από το αυτοκίνητο και πυροβόλησε, ενώ ο δεύτερος έκανε αναστροφή στην Ανθείας. Από την επίθεση τραυματίστηκε ένας ακόμη άνδρας, ευτυχώς ελαφρά, και ο οποίος δίνει κατάθεση στην αστυνομία.

Σύμφωνα με το Patrastimes πριν τη δολοφονική επίθεση, οι οι άγνωστοι δράστες είχαν καταδιώξει δρόμους των Ζαρουχλέικων, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα θύματα. Παράλληλα, η ίδια πηγή αναφέρει πως είναι θέμα χρόνου η σύλληψη του δράστη της δολοφονίας.

Οπως αναφέρει το Newsit η εμπλοκή του Πάνου Τσίρκα με το χώρο της νύχτας και η επίθεση σε βάρος του εκτιμάται πως είναι αντίποινα για τους θανάτους των δύο ανδρών 32 και 35 ετών αντίστοιχα τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης έξω από κλαμπ στην οδό Σαχτούρη στην Πάτρα.

\"\"

\"\"

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook