Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν δίνοντας λίγες πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες τοπικού χαρακτήρα στα ορεινά, περιμένουμε την Κυριακή 21 Απριλίου 2013. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 2 έως 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 6 έως 22 στη Δυτική Ελλάδα, από 6 έως 24 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 11 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και ατην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Δυτικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι και στο υπόλοιπο Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και στα νοτιοανατολικά πελάγη τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι άνεμοι δυτικών διευθύνσεων θα επικρατήσουν στο Ιόνιο.

Λίγες νεφώσεις κυρίως κατά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 24 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Πρόσκαιρες νεφώσεις περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook