Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις όσον αφορά την πολιτική κατάσταση της χώρας, αφού η ανταρσία βουλευτών του ΠΑΟΣΚ, ανάγκασε τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου να συγκαλέσει σύσκεψη κορυφής στο Μέγαρο Μαξίμου.

Οι αντιδράσεις μελών της κυβέρνησης για τα νομοσχέδια που αφορούν τον τζόγο, αλλά και για τα νέα μέτρα που έχει συμφωνήσει η κυβέρνηση με την Τρόικα να ληφθούν, έχει προκαλέσει αναστάτωση στην πολιτική σκηνή, με τα σενάρια που κυκλοφορούν πλέον, να κάνουν λόγο από ανασχηματισμό, μέχρι εκλογές.

Στη σύσκεψη μετείχαν ο Υπουργός Άμυνας, κος Ε. Βενιζέλος, ο Υπουργός Οικονομικών κος Γ. Παπακωσταντίνου και ο Υπουργός Επικρατείας κος Χάρης Μπουμπούκης.

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός είχε επαφές και με άλλους βουλευτές, οι οποίοι εξέφρασαν την αντίθεσή τους στο νόμο για τα τυχερά παιχνίδια, θέλοντας να ρίξει τους τόνους, αφού αν δεν ψηφισθούν τα νομοσχέδια που έχουν συμφωνηθεί με την Τρόικα, η δανειοδότηση της χώρας κινδυνεύει με …μπουρλότο.

Τα σενάρια που έχουν κάνει την εμφάνισή τους για το χρέος της χώρας είναι πολλά, ωστόσο τελευταία ακούγεται πως η Τρόικα μπορεί να συμφωνήσει σε μια πιο ήπια διευθέτηση του δανείου.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook