Ουδεμία σχέση έχει η ΠΕΦΟ Χανίων με τον σύνδεσμο οπαδών σε εξωτερικό χώρο των γραφείων του οποίου βρέθηκαν οι 26 βόμβες μολότοφ.

Αυτό δήλωσε κατηγορηματικά στο Flashnews.gr, o γραμματέας της ΠΕΦΟ κ.Αντώνης Σαμιωτάκης.

Αναλυτικά η δήλωση έχει ως εξής :

"Σχετικά με τα πρόσφατα γεγονότα που διαδραματίστηκαν σε λέσχη φιλαθλων του Ολυμπιακού στα Χανιά ,επιθυμώ να διαχωρίσω και να ξεχωρίσω την θέση της ΠΕΦΟ ΧΑΝΙΩΝ απο τον χώρο στον οποίο έγινε ο έλεγχος και που ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ δεν εχει με την ΠΕΦΟ που βρίσκεται έναντι AKALI HOTEL στην Κισσάμου.

Η ΠΕΦΟ ΧΑΝΙΩΝ εδώ και 3 χρόνια λειτουργεί με νέα πιο κλειστή διοίκηση επιτρέποντας την είσοδο σε συγκεκριμένα άτομα που συμφωνούν και αποδέχονται το πρωτόκολλο επικοινωνίας και συμπεριφοράς (ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ) που εχει θεσπιστεί ετσι ουτως ωστε τα μέλη να απολαμβάνουν το θέαμα μέσα απο ένα ομαδικό κλίμα ταύτισης απόψεων και ενός εξευγενισμένου χώρου.

Η ΠΕΦΟ ΧΑΝΙΩΝ δεν είναι ουτε λέσχη ούτε σύνδεσμος οπαδών είναι ενα κοινωφελές αθλητικό σωματείο με κοινωνική και ανθρωπιστική δράση το οποιο λειτουργεί μέσα απο την κοινή μας αγάπη για τον Ολυμπιακό.

Η ΠΕΦΟ ΧΑΝΙΩΝ δεν εχει να μοιράσει τίποτα με κανέναν όμοιο η παρόμοιο χώρο ίδιας η άλλης φίλαθλης προτίμησης και για αυτό τον λόγο δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα αλλά και δεν αντιμετωπίζεται με καχυποψία απο κανέναν!!!

Η ΠΕΦΟ ΧΑΝΙΩΝ διαθέτει απο το πρωτοδικείο Πειραιά την έγκριση του ως ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ με τεράστιο εκπληρωμένο έργο το οποίο είναι στην διάθεση οποιου επιθυμεί να το διαβάσει.

Η ΠΕΦΟ ΧΑΝΙΩΝ σέβεται την ιδιωτική και δημόσια περιουσία !!

Η ΠΕΦΟ ΧΑΝΙΩΝ υποδέχτηκε με τον απόλυτο σεβασμό 14 ομάδες της SUPER LEAGUE που διέμεναν στο ξενοδοχείο AKALI εναντι των γραφείων της και έγινε αντικείμενο θετικότατων σχολιασμών ακόμα και απο τις μεγαλύτερες ομάδες των Αθηνών και της συμπρωτεύουσας κάτι το οποίο χαρήκαμε ιδιαίτερα για τον τόπο μας.

Η ΠΕΦΟ διαθέτει μέλη τα οποία είναι επαγγελματίες,επιχειρηματίες,και οικογενειάρχες με κοινωνική ευθύνη και σεβασμό πρώτα στον εαυτό τους και ακολούθως στο περιβάλλον τους.

Αυτοί είμαστε λοιπόν ...

Σας ευχαριστούμε για την φιλοξενία,

Με εκτίμηση
Ο Γραμματέας
Σαμιωτάκης Αντώνιος"