Ο Δημήτρης Κολλάτος κρέμασε και πάλι πανό κατά της Γερμανίας στο μπαλκόνι του σπιτιού και όπως γράφει στην προσωπική του σελίδα στο facebook αστυνομικοί βρίσκονται έξω από το σπίτι του με σκοπό να τον συλλαβουν

Δείτε τι έχει αναρτήσει στην σελίδα του στο Facebοok:

«Έξω από το σπίτι μου βρίσκονται αστυφύλακες για να με συλλάβουν...
Αρνούμαι να ανοίξω την πόρτα. Θέλουν να μπουν μέσα για να κατεβάσουν τα πανό. Και τολμάνβε και το κάνουνε την 21η Απριλίου. ΝΤΡΟΠΗ!!

Δυο Πανό έξω από το σπίτι μου, για να μην ξεχνάμε. Όταν στις 27 Απριλίου μπήκαν οι Γερμανοί στην Αθήνα, οι πατεράδες και οι παππούδες μας αντισταθήκανε.

Τον πρώτο χρόνο μόνο από πείνα, είχαμε πάνω από 360.000 νεκρούς. Οι Γερμανοί μας ληστέψανε. Το χρυσό της Τράπεζας της Ελλάδος, αρχαία, το αναγκαστικό - κατοχικό δάνειο. Μας χρωστάνε πολλές δεκάδες δις.

Σήμερα, οι Γερμανοί είναι στην Αθήνα. Το αίμα σταχέρια της Μέρκελ, είναι αυτό των Ελλήνων που αυτοκτονούν. Των παιδιών μας που φεύγουν για να βρουν δουλειά στο εξωτερικό.

Της γενοκτονίας που επιβάλλει η Τρόικα και γίνεται στην πατρίδα μας. Οι Γερμανοί είναι εδώ, στη θέση του Χίτλερ, είναι η Μέρκελ και εμείς... ΚΟ|ΜΟΜΑΣΤΕ. Ντροπή μας.

Ήδη κάτω από το σπίτι μαζεύτηκαν αστυφύλακες. Έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη και στην ελευθερία μου, που την κατοχυρώνει το Σύνταγμα.»

iefimerida.gr