Ο πρώτος \”τελικός\” κερδήθηκε από τον Α.Ο. Χανιά, που θέλει ακόμα τέσσερις νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια για να δει το όνειρο της ανόδου στη Football League να παίρνει \”σάρκα και οστά\”.
Οι \”μπλε\” στο πρώτο τους παιχνίδι στις Μουρνιές για το φετινό πρωτάθλημα κέρδισαν δύσκολα με 2-1 τον Φωστήρα, κάνοντας κατάθεση ψυχής. 
Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν από την αρχή… δύσκολα στον ΑΟΧ, αφού προηγήθηκαν στο 32\’ με τον Τσώνη. Δυο λεπτά αργότερα όμως ήρθε η άμεση \”απάντηση\” με τον Σαντριά να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της χανιώτικης ομάδας. 
Από δικές του σέντρες στην επανάληψη χάθηκαν οι μεγάλες ευκαιρίες για το 2-1 από Μποχώνη (61\’) και Τσάτσο, Γωνιωτάκη (72\’).
Η \”λύτρωση\’ ήρθε στο 81\’ για τους γηπεδούχους με το σουτ του Δουμάνη να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα μέσα σε αποθέωση. 

Α.Ο. Χανιά: Θεοδωρόπουλος, Καμπλιώνης (67\’ λ.τρ. Τσάτσος), Παπαζούδης, Τσατσαρή, Ψυχουντάκης, Κορτσινίδης, Σαντριάς (85\’ λ.τρ. Ταταράκης), Δουμάνης, Ζντράβκοβιτς (46\’ Γωνιωτάκης), Μποχώνης, Πάγκαλος.

Φωστήρας: Μπότος, Τσούκης, Μπούκουρης (83\’ Κούτρος), Τσώνης, Πεταυράκης, Μπούμπας, Τσαγκαράκης (85\’ Στάμος), Δωροβίνης, Βαβάτσικος, Πάλλας (64\’ Βλάχος), Κάμπας.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook