Σε άλλη μια σημαντική διάνοιξη-διαπλάτυνση του οδοστρώματος προχωρά ο Δήμος Ηρακλείου αύριο Τρίτη στις 8.30 στην οδό Χριστομιχάλη Ξυλούρη με την κατεδάφιση τμήματος κτίσματος – αποθήκης στον αριθμό 65 της οδού στα πλαίσια εφαρμογής του σχεδίου πόλεως 
« Με την κατεδάφιση αυτή συνεχίζουμε την διάνοιξη της Χριστομιχάλη Ξυλούρη σε όλο το μήκος της » δήλωσε ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης .
«Πρόκειται, συνέχισε ο Δήμαρχος για μια σημαντική παρέμβαση που αναμένεται να βελτιώσει την ποιότητα της κυκλοφορίας σε όλη την περιοχή των Δυτικών Συνοικιών αφού με τη νέα χάραξη η ευρεία διαπλάτυνση του δρόμου μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 20 μέτρα .
Είχε προηγηθεί η μεγάλη διάνοιξη στις Σχολές του ΟΑΕΔ και σύμφωνα με την μελέτη προβλέπεται να γίνει και ανάπλαση του δρόμου με τη δημιουργία πεζοδρομίων, αστικού εξοπλισμού και φυτεύσεων σε όλο το μήκος του .
Λόγω των εργασιών που θα εκτελούνται αύριο οι οδηγοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις σημάνσεις που θα καθορίζουν τις πορείες των οχημάτων.
Η Δημοτική Αρχή ζητά την κατανόηση των δημοτών λόγω της αναγκαιότητας εκτέλεσης των παραπάνω εργασιών. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook