Όταν ακούς μια μητέρα ότι το πιο λυπηρό πράγμα στη ζωή της είναι η ύπαρξη των δύο παιδιών της τότε πρέπει να ανησυχείς και να προβληματίζεσαι για πιο λόγο ήθελε να μείνει άτεκνη.

Ο λόγος για την 57χρονη σήμερα Isabella Dutton η οποία παραδέχθηκε στην Βρετανική Daily Mail ότι θα θα προτιμούσε να είχε μείνει άτεκνη. \”Ο γιος μου Stuart ήταν μόλις πέντε ημερών όταν συνειδητοποίησα ότι το να κάνω παιδιά ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου\” λέει η ίδια.

Τριάντα τρία χρόνια μετά, θυμάται μία στιγμή της με τον γιο της που σίγουρα καμία άλλη μάνα δεν έχει δει μέχρι σήμερα όπως εκείνη.

Ήταν κάποια στιγμή που το μωρό πεινούσε και εκείνη δεν σηκωνόταν να πάει να του φτιάξει φαγητό καθώς όπως παραδέχεται, δεν ένιωσε τίποτα το μητρικό ή την ανάγκη να το βοηθήσει.

Το έβλεπε μόνο ως κάτι εξωγήινο που είχε έρθει στη ζωή της και είχε αλλάξει ριζικά την έγγαμη ζωή της. \”Πάντα μισούσα τη μητρότητα\” λέει χωρίς ίχνος τύψεως στα λεγόμενά της.

Δύο χρόνια και τέσσερις μήνες μετά τον ερχομό του γιου της η Isabella γέννησε την κόρη της Jo. \”Ένιωσα ακριβώς την ίδια αδιαφορία προς το μέρος της” θυμάται.

Η Isabella τονίζει ότι με τον ερχομό των παιδιών τη δεν είχε χρόνο να αφιερώνει στον εαυτό της. \”Υπήρχαν δύο μικροί παρείσακτοι που δεν με άφηναν να χαλαρώσω” λέει για τα παιδιά της!

Θυμάται ότι δεν είχε παιδικά τραύματα. Μάλιστα σαν παιδί ζούσε έχοντας την αγάπη και τη θαλπωρή των γονιών της. Όπως τα περισσότερα μικρά κορίτσια έπαιζε με τις κούκλες της. Μάλιστα εκείνη την εποχή ονειρεύονταν μια μέρα να γίνει μητέρα.

\”Ποτέ δεν έχω κρύψει την αλήθεια από το σύζυγό μου Tony\”. Ήμασταν αγαπημένοι από την παιδική μας ηλικία. Συναντηθήκαμε όταν ήμουν 12 και αυτός 16.Ήταν ο πρώτος και η μοναδική μου αγάπη.

Ο άνδρας μου ήθελε τέσσερα παιδεία ενώ εγώ δεν ήθελα κανένα. Στο τέλος ενέδωσε γιατί τον αγαπούσα γιατί ήθελε να γίνει μπαμπάς.

\”Ο σύζυγός μου εργαζόταν στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας ενώ εγώ ήμουν δακτυλογράφος σε μια εταιρεία τηλεπικοινωνιών.\”

\”Δεν μπορώ να καταλάβω τις μητέρες που επιμένουν να θέλουν παιδιά – ειδικά αυτές που υποβάλλονται σε χρόνια θεραπεία γονιμότητας\” αναφέρει η 57χρονη.

Πηγή: Daily Mail

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook