Το Κ.Ε.Κ. Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου, διοργανώνει σεμινάριο με θέμα “Eισαγωγή στην ανάπτυξη Android εφαρμογών” Έμπειροι εισηγητές θα μοιραστούν τις γνώσεις τους και θα παρουσιάσουν στην πράξη όσα πρέπει να γνωρίζει όποιος θέλει να αναπτύξει τη δική του Android εφαρμογή.

Την Παρασκευή 10 Μαΐου 19:00 – 21:00 θα πραγματοποιηθεί εισαγωγική παρουσίαση γνωριμίας με τη γλώσσα προγραμματισμού Java, για την ανάπτυξη Android εφαρμογών. Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι Δωρεάν.

Η εκπαίδευση θα ολοκληρωθεί σε έξι τετράωρα μαθήματα που θα πραγματοποιηθούν στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από 14 έως 24 Μαΐου, 17:00 – 21:00.

Απευθύνεται: σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν βασικές γνώσεις στον προγραμματισμό για Android με χρήση της Java.

Σκοπός: του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να εξοικειωθούν με την γλώσσα προγραμματισμού Java και να κατασκευάζουν τις δικές τους Android εφαρμογές. Για περισσότερες πληροφορίες: www.androidseminar.com

Θεματικές Ενότητες :

• Γνωριμία με την Java και Eclipse
• Γνωριμία με Android SDK και Android Developemnt Tools
• Ανατομία και κύκλος ζωης εφαρμογών Android
• Γραφικό περιβάλλον εφαρμογών Android
• Intents και Activity, χρήση Broadcast Receiver
• Εικόνα, Ηχος, Μενου, WebViews, Content Providers
• Γνωριμία με το Google Maps API
• Δημοσίευση Εφαρμογών Android στο Market

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Εισηγητής:

Ο κος Νικόλαος Καλλιγιάννης, είναι απόφοιτος του Mητροπολιτικού Πανεπιστημίου του Manchester με πτυχίο στην Επιστήμη Υπολογιστών με Οικονομικά και Μεταπτυχιακό τίτλο στην Επιστήμη Υπολογιστών, Μεθοδολογία Αξιολόγησης Παραβαλλόντων Ταχείας Ανάπτυξης Εφαρμογών από το Πανεπιστήμιο του Salford.

Έχει εργαστεί επί σειρά ετών στην ανάπτυξη εφαρμογών διαχείρισης στόλου και τον προγραμματισμό σε πλατφόρμες smart-phone Microsoft και Android. Εργάζεται ως εξωτερικός συνεργάτης σε εφαρμογές για φορητές συσκευές έχοντας αποκομίσει σημαντική εμπειρία στις απαιτήσεις και δυσκολίες αυτών των έργων.
Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Κόστος προγράμματος: 80 ευρώ.

Πληροφορίες και αιτήσεις, στο ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Κορωναίου 9, 71202 Ηράκλειο Κρήτης, Τηλ.κέντρο:2810342136, 2810302730 Fax:2810227189
e-mail: [email protected] web: νwww.katartisi.gr fb: www.facebook.com/KekTechnikesScholes

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook