Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (21/04) στα Περιβόλια η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η ΠΑΕ Πλατανιάς, σε συνεργασία με τη Super League και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων \”Άγιος Γεώργιος\”.
Οι Χανιώτες φίλαθλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των \”ερυθρολεύκων\” δίνοντας αίμα λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα με τον Λεβαδειακό.
Οι 50 πρώτοι εθελοντές αιμοδότες κέρδισαν από ένα εισιτήριο για το παιχνίδι.
Η επίσημη ενημέρωση του Πλατανιά:
\”Με σύνθημα «Σε αυτόν τον αγώνα, κερδίζει η ζωή» πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, το απόγευμα της Κυριακής 21 Απριλίου, έξω από το Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η Super League Ελλάδα, σε συνεργασία με την Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων «Αγιος Γεώργιος».

Φίλαθλοι των Χανίων ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, δίνοντας αίμα και αποδεικνύοντας στην πράξη τη διάθεση αλληλεγγύης, με στόχο την ανιδιοτελή προσφορά στον συνάνθρωπο.

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί θερμά τους φιλάθλους για τη συμμετοχή τους, το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων «Αγιος Γεώργιος» για την ουσιαστική συμβολή του στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία καθώς και την εταιρεία Joy Machine, η οποία προσέφερε αναγκαίο εξοπλισμό για τη διεξαγωγή της αιμοδοσίας έξω από το Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων.\”

Για φωτογραφίες (από τον φακό του Γιάννη Μαραγκάκη) από την αιμοδοσία πατήστε ΕΔΩ.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook