Ηράκλειο και Χανιά απέδειξαν ότι διέθεταν πολύ καλές ομάδες στην κατηγορία των Προπαίδων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι στη Μοναχή Ελιά οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2, αποτέλεσμα που ουσιαστικά ευνόησε το Ηράκλειο, που λόγω διαφοράς τερμάτων κατέκτησε την πρωτιά.

Τα Χανιά προηγήθηκαν δυο φορές στο σκορ, με πέναλτι (ανατροπή Τάσιου από Στεφανάκη) του Μαράκη στο 4' και εκτέλεση φάουλ του Σταυρουλάκη στο 36', αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν ισάριθμες.... απαντήσεις με πρωταγωνιστές τους Χαϊντίνι και Σταυρακάκη. Ο πρώτος σκόραρε στο 12' μετά από γύρισμα του δεύτερου, με τους ρόλους να αντιστρέφονται στο 39'. 

Στο 28' ο Διαμαντάκης "σημάδεψε" το οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητής ήταν ο Μπερτάκης (Καλφάκης-Μαρνέζος).

Δείτε στο βίντεο το γκολ με το οποίο προηγήθηκαν τα Χανιά:Ε.Π.Σ. Χανίων: Ιωσ. Γεωργιλαδάκης (51' Τζολάκης), Ι. Γεωργιλαδάκης (52' Στεφανίδης), Τρίτσης, Μαράκης, Τριμίντζιος (46' Τζουγκράκης), Σταυρουλάκης (54' Γόγουλος), Μαστραντωνάκης (34' Ψαρουδάκης), Παγωνάκης (40' Κατελανάκης), Ζολώτας, Κουτσουδάκης (43' Καπιδάκης), Τάσιος.

Ε.Π.Σ. Ηρακλείου: Γκογκόσης, Στεφανάκης (56' Μακρυγιάννακης), Κουρίνος, Μηλιαράκης, Γιαλιτάκης, Παγωμένος (54' Τσεσμελής), Καπουράνης (56' Βόργιας), Διαμαντάκης (47' Ψάρρας), Σταυρακάκης, Χαϊντίνι, Πετσαλάκης (49' Παπαδάκης).

Για φωτογραφίες από το παιχνίδι πατήστε ΕΔΩ.Λευτέρης Αντωνακάκης