Πέντε νεκροί είναι ο απολογισμός από πυροβολισμούς σε συγκρότημα κατοικιών σε μία περιοχή νότια του Σιατλ, ενώ αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως στα θύματα συγκαταλέγεται και ο ύποπτος του μακελειού, ο οποίος έχασε τη ζωή του από σφαίρες αστυνομικών. Οι άνδρες της Αστυνομίας ανταποκρίθηκαν σε τηλεφώνημα που έγινε για το περιστατικό και έφτασαν στο σημείο, όπου αντίκρισαν ένα σκηνικό χάους, όπως μεταδίδει το δίκτυο ABC.

«Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στην περιοχή, υπήρχε ακόμη ανταλλαγή πυροβολισμών», ανέφερε εκπρόσωπος της Αστυνομίας, ενώ πρόσθεσε πως βρέθηκαν δύο τραυματισμένοι άνθρωποι σε έναν χώρο πάρκινγκ. Μάλιστα, ο ένας από τους δύο άνδρες προσπαθούσε την ώρα εκείνη να βρει ένα όπλο. Τότε, οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ και ο ύποπτος υπέκυψε άμεσα στα τραύματά του. Λίγο αργότερα, άφησαν την τελευταία τους πνοή και οι δύο τραυματίες.

Οι άνδρες της Αστυνομίας στη συνέχεια ερεύνησαν την περιοχή και βρήκαν ακόμη δύο νεκρούς, έναν άνδρα στο συγκρότημα και μία γυναίκα σε ένα άλλο σημείο. Μάλιστα, από τις μέχρι τώρα έρευνες οι αρχές θεωρούν πως η γυναίκα πυροβολήθηκε από αδέσποτες σφαίρες. Πληροφορίες αναφέρουν πως οκτώ αστυνομικοί άνοιξαν πυρ.

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook