Με ήττα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο.
Ο ΠΑΟΚ με πρωταγωνιστή τον πρώην φουνταριστό του ΝΟΧ Μανόλη Σολανάκη πήρε τη νίκη με σκορ 9-3.
Η ενημέρωση από τον ΝΟΧ:
Με ήττα συνδυάστηκε το τελευταίο φετινό παιχνίδι για τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων ANEK LINES στην Α1 κατηγορία, με τον ΠΑΟΚ να αναδεικνύεται νικητής με σκορ 9-3.

Η Χανιώτικη ομάδα παρουσιάστηκε κουρασμένη και με τον Μάκη Βολτυράκη να έχει στη διάθεσή του μόλις 8 παίκτες \”παρέδωσε\” πνεύμα στο β’ ημίχρονο όταν το τότε ρευστό 3-2 μετατράπηκε σε 8-3 και 9-3 για την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο τέλος του 3ου και του 4ου 8λεπτου αντίστοιχα.

Έτσι, η σεζόν ολοκληρώνεται για τα Χανιά με τη γεύση να είναι γλυκόπικρη… Γλυκιά που η ομάδα πέτυχε το στόχο της και παρέμεινε στην κατηγορία και πικρή διότι εξελίχθηκε σε μία τεράστια Οδύσσεια η συμμετοχή στο πρωτάθλημα, όπου όλα τα παιχνίδια -με εξαίρεση αυτό με την Ηλιούπολη- έγιναν στην ουσία μακριά από τα Χανιά…

ΠΑΟΚ – Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ ANEK LINES 9-3

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-0, 0-2, 5-1, 1-0

ΠΑΟΚ (Μανώλης Γούναρης): Κεχαγιάς, Σαρησάββας, Σιταρένιος, Αληχανίδης Μ. 1, Ζιάκα 2, Μυτιληνός, Κόλιανιν, Αληχανίδης Β. 1, Προσινικλής, Χρυσοσπάθης, Παπποστόλου 1, Αργυρός, Κίσσας, Σολανάκης 4, Φοροτζίδης.

Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ ANEK LINES (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Κοκονάς, Σκουμπάκης, Μπατάκης 1, Πετρόχειλος, Χαριτάκης 1, Μαζοκοπάκης 1, Βιζυράκης 1.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σπανούδης, Κλώτσικας

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook