Διεκδικεί το βραβείο της πιο σύντομης τηλεοπτικής καριέρας και όχι άδικα... Ο λόγος για έναν νεαρό παρουσιαστή ειδήσεων στη Βόρεια Ντακότα, ο οποίος στην παρθενική του εμφάνιση στο δελτίο ειδήσεων ξεκίνησε λέγοντας... «Γαμώτο, σκατά».

Ο νεαρός δεν γνώριζε ότι το μικρόφωνό του ήταν ανοιχτό με αποτέλεσμα να εκτεθεί ανεπανόρθωτα, να ταράξει τη νεαρή συμπαρουσιάστριά του η οποία έχασε τα λόγια της, πράγμα που έπαθε και ο ίδιος.

Με το τέλος του δελτίου, η διευθύντρια του σταθμού, Μόνικα Χάναν, έγραψε στον λογαριασμό του σταθμού στο Facebook: «Θέλω προσωπικά να ζητήσω συγγνώμη από τους θεατές μας για το συμβάν που συνέβη προηγουμένως στο δελτίο ειδήσεων, όταν ένας από τους υπαλλήλους μας βλασφήμησε στον αέρα.

Δεν κατάλαβε ότι το μικρόφωνό του ήταν ανοιχτό, αν και οι υπάλληλοί μας εκπαιδεύονται για να είναι πάντοτε σε εγρήγορση. Ο άνθρωπος που ενεπλάκη βρίσκεται σε αναστολή, μέχρι να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση».

Οπως συμπεραίνει κανείς η τηλεοπτική καριέρα του νεαρού έληξε... άδοξα σπάζοντας το ρεκόρ της πιο σύντομης παρουσίας σε δελτίο ειδήσεων...

iefimerida.gr