Αν και η νίκη φάνταζε μονόδρομος για τον Πατούχα επί του υποβιβασμένου από την προηγούμενη αγωνιστική Πανακρωτηριακού, εν τέλλει και το ισόπαλο 0-0 μοιάζει ιδανικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Λάκη Καργιωτάκη.

Με βάση τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής η ομάδα της Βιάννου έχει προβάδισμα στην υπόθεση παραμονής με 22 βαθμούς έναντι 20 του Αετού Ανωγείων και 18 του Ακρίτα.

Πλέον το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας μεταξύ του Πατούχα και του Αετού Ανωγείων αποκτά σημασία τελικού μιας και η Ηρακλειώτικη ομάδα έχει ρεπό την τελευταία αγωνιστική και με νίκη παραμένει στο Περιφερειακό ότι κι αν γίνει στο φινάλε του πρωταθλήματος.

Ο Πατούχας ξεκίνησε πιο δυνατά και κατάφερε να πετύχει γκολ στο 25’ με τον Καραντινάκη το οποίο όμως ακυρώθηκε από το διαιτητή Σταυρουλάκη, ενώ στη συνέχεια το Ακρωτήρι απείλησε με δυο σουτ του Μπασιαδάκη που έγιναν με καλές προϋποθέσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο αν και οι φιλοξενούμενοι «καίγονταν» για τη νίκη οι παίκτες του Νότη Ματιγάκη ήταν αυτοί που δημιούργησαν πιο επικύνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία.

 

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

1’ Σουτ του Παπαδημητρίου άουτ.

 

2’ Ξανά προσπάθεια του Παπαδημητρίου με την ίδια κατάληξη

 

13’ Σουτ του Λιονάκη απέκρουσε ο Χωματάς.

 

25’ Γκολ του Καραντινάκη με κεφαλιά ακυρώνεται από τον διαιτητή Σταυρουλάκη υπό τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.

 

31’ Κεφαλιά του Παπαδημητρίου, ο Ορφανουδάκης με εκτίναξη στην αριστερή του γωνία αποκρούει σε κόρνερ.

 

37’ Μακρινό σουτ του Μπασιαδάκη καταλήγει άουτ.

 

38’ Νέα προσπάθεια του νεαρού μέσου των γηπεδούχων από μακρινή απόσταση περνάει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

 

50’ Σουτ του Ψαράκη αποκρούει ο Χωματάς.

 

 52’ Ο τερματοφύλακας του Πατούχα μπλοκάρει το σουτ του Καβακόπουλου.

 

 63’ Σουτ του Καραταράκη άουτ.

 

64’ Ο Παπαδημητρίου με σουτ στέλνει την μπάλα άουτ.

 

81’ Κόρνερ του Παπαδομανωλάκη σύγχυση στην περιοχή του Πατούχα αλλά οι γηπεδούχοι δεν θα μπορέσουν να σκοράρουν σε φάση διαρκείας.

 

92’ Σουτ του 16χρόνου Μιχαήλ περνάει άουτ.

 

 

Πανακρωτηριακός: Ορφανουδάκης, Πενταράκης, Αδαμόπουλος, Κριάρης (46\’ Νικολαϊδης), Καβακόπουλος, Σελινιωτάκης, Ψαράκης (55\’ Χατζής), Μπασιαδάκης, Λιονάκης, Παπαδομανωλάκης, Μιχαλακόπουλος (75\’ Μιχαήλ).

 

Πατούχας: Χωματάς, Καρτσώνης, Κατέλας, Νικολάρας, Κουνενάκης, Καραντινάκης, Καστελιανάκης (70\’ Λουλάκης), Μπελίτσας (50\’ Σαπαλίδης), Τσαγκαράκης, Παπαδημητρίου, Καραταράκης (89\’ Μπιτσακάκης).

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook