Με συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 26 Απριλίου συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι πολίτες της Ιεράπετρας. Η πορεία των κινητοποιήσεων αποφασίστηκε χθες στην Ανοιχτή Συνέλευση της Επιτροπής Αγώνα Ιεράπετρας.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

\”Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 22/4 η Ανοιχτή Συνέλευση της Επιτροπής Αγώνα με σημαντική συμμετοχή εκπροσώπων φορέων του δήμου μας. Στην πλούσια συζήτηση που έγινε μιλήσαμε για την μέχρι σήμερα πορεία της Επιτροπής Αγώνα, τους μεγάλους αγώνες που έχουν δοθεί και τα αποτελέσματά τους και την ανάγκη να συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις γιατί είναι το μόνο μέσο πίεσης που διαθέτουμε.

Έγινε, επίσης, αναφορά στις συστηματικές προσπάθειες κλεισίματος του Νοσοκομείου μας από την ίδρυση του ακόμα, στην επιτακτική ανάγκη να διασφαλίσουμε την απρόσκοπτη λειτουργία του σήμερα που το σύστημα υγείας διαλύεται πανελλαδικά και τη σημασία που έχει η ανάκτηση του αυτοδιοίκητου χαρακτήρα του σε αυτή την προσπάθεια. 
Στη διάρκεια της Συνέλευσης ενημερωθήκαμε για την νέα επίθεση που δέχεται η πόλη μας με το κλείσιμο του Ειρηνοδικείου μας στο οποίο οδηγεί η απόσπαση στη Νεάπολη δύο εκ των τεσσάρων υπαλλήλων του. 
Επαναβεβαιώθηκε η αποφασιστικότητα να συνεχίσουμε και να εντείνουμε τις κινητοποιήσεις μας και για το ζήτημα των υπηρεσιών και του ΤΕΙ που έχουν, προς το παρόν λόγω των εξελίξεων στο Νοσοκομείο, φύγει από το προσκήνιο.
Με αυτά τα δεδομένα αποφασίστηκε η οργάνωση μιας Συγκέντρωσης Διαμαρτυρίας και Διεκδίκησης την Παρασκευή 26/4, στις 7 το απόγευμα, στην Πλατεία, την οποία θα ακολουθήσει Πορεία και Συναυλία, ενόψει της συνεδρίασης του ΚΕΣΥΠΕ στο τέλος αυτού του μήνα ή τις αρχές του επόμενου. 
Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας και όλους τους φορείς της πόλης να στηρίξουν έμπρακτα την κινητοποίηση, να στείλουμε για μια ακόμα φορά δυνατά και αποφασιστικά το μήνυμα ότι δεν υποχωρούμε αν δεν δικαιωθούν τα αιτήματά μας.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook