Από τη Δευτέρα (22/04) ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Χανίων "Ο Παγκρήτιος" εξέλεξε νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Πρώτος στην εκλογική διαδικασία αναδείχθηκε ο Βασίλης Παπαδάκης που μάλιστα θέλησε να ευχαριστήσει όσους τον τίμησαν με την ψήφο τους.

Αναλυτικά το σχετικό ευχαριστήριο: ‘’Με την ολοκλήρωση της Γ.Σ. και της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ., στο Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Χανίων ΄΄Ο Παγκρήτιος΄΄ , τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2012 σε Χανιά και Ρέθυμνο, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνάδελφους προπονητές, που με τίμησαν με την ψήφο τους και με ανέδειξαν πρώτο με διαφορά σε σταυρούς προτίμησης. Η αναγνώριση της προσφοράς και του έργου που έχει επιτελεστεί στο σύνδεσμο από το 2008, δεν είναι προσωπική, αλλά αντανακλά σε όλους όσους εργαστήκαμε και συνεργαστήκαμε, σε μια κοινή πορεία για το καλό του προπονητή και του χανιώτικου ποδοσφαίρου. Είναι ξεκάθαρο πως οι προπονητές-μέλη του συνδέσμου, επέλεξαν το δρόμο της αξιοπρέπειας, του σεβασμού και της συνεργασίας, που όλοι μαζί πρέπει να ακολουθήσουμε. 
Βασίλης Παπαδάκης-Προπονητής Ποδοσφαίρου".

Στο νέο Δ.Σ. εκλέχθηκαν (αλφαβητικά) οι Ανθούσης, Ανδρεάδης, Μανωλακάκης, Μπασιάς, Μπονατάκης, Παπαδάκης, Παπαδογιάννης, Πηγουνάκης, Τσατσαρωνάκης και στην ΟΠΠΕ οι Πρόκος, Παπαδάκης, Μαραγκουδάκης, Ανδρεάδης.

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. αναμένεται να γίνει την Πέμπτη (25/04).Λευτέρης Αντωνακάκης