Την Τετάρτη (24/04), λίγες ώρες πριν το φιλανθρωπικό φιλικό του Πλατανιά με την Επισκοπή, θα γίνεται η προπώληση εισιτηρίων του αγώνα.
Την Τρίτη (23/04) δόθηκε συνέντευξη τύπου στην οποία έγινε κάλεσμα από την ΠΑΕ Πλατανιάς και την κοινωνική λειτουργό του Αννουσάκειου Ιδρύματος, στο οποίο και θα διατεθούν τα έσοδα του αγώνα.
Η επίσημη ενημέρωση του Πλατανιά:
\”Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων γνωστοποιεί ότι προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα μεταξύ του Πλατανιά και της Επισκοπής Ρεθύμνου, που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 24 Απριλίου, στις 6 μ.μ., στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, θα γίνεται αύριο, από τις 10 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι, από το ενημερωτικό περίπτερο του Δήμου Χανίων, στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

Παράλληλα, προπώληση εισιτηρίων γίνεται και στο Καστέλι Κισάμου, από το Αννουσάκειο Ίδρυμα της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου, στο οποίο και θα δοθούν όλα τα έσοδα από τον αυριανό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Σημειώνεται, ακόμη, ότι κατά τη διάρκεια του αυριανού αγώνα θα λειτουργήσουν τα κυλικεία του Γηπέδου, με τη συνδρομή και της Διοίκησης της τοπικής ομάδας των Περιβολίων, την οποία η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί θερμά για την ανιδιοτελή προσφορά της. Όλα τα έσοδα από τη λειτουργία των κυλικείων θα διατεθούν, επίσης, στο Αννουσάκειο Ίδρυμα.

Γενική είσοδος: 5 ευρώ.

ΚΑΛΕΣΜΑ

Κάλεσμα στους πολίτες του Νομού Χανίων και όχι μόνο να στηρίξουν, είτε με την παρουσία τους στο Γήπεδο είτε απλά με την αγορά εισιτηρίου, την πρωτοβουλία της Π.Α.Ε. Πλατανιάς για την ενίσχυση του Αννουσάκειου Ιδρύματος απηύθυναν σήμερα το μεσημέρι, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν στο ξενοδοχείο Ακάλη, στα Χανιά, ο τεχνικός διευθυντής και υπεύθυνος Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων της Π.Α.Ε. Λάμπρος Μαλτέζος, ο υπεύθυνος Τύπου της Π.Α.Ε. Γιώργος Γεωργακάκης και η κοινωνική λειτουργός του Αννουσάκειου Ιδρύματος Μαρία Βαϊδάκη (φωτογραφία).

Παράλληλα, ευχαρίστησαν θερμά όλους όσοι στηρίζουν, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, τονίζοντας ότι σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τη συντριπτική πλειονότητα των πολιτών, εξαιτίας της κοινωνικής και οικονομικής κρίσης, είναι απολύτως αναγκαίο να αναπτύσσονται πρωτοβουλίες και δράσεις αλληλεγγύης και έμπρακτης στήριξης ιδρυμάτων, φορέων και πολιτών, που έχουν πραγματικά ανάγκη.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook