Καλό και ζεστό καιρό στις περισσότερες περιοχές της χώρας με παροδικές νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν δίνοντας λίγες πρόσκαιρες βροχές τοπικού χαρακτήρα στα βόρεια ορεινά, περιμένουμε την Τετάρτη 24 Απριλίου 2013.

Τις πρωινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 5 έως 25 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 27 στη Δυτική Ελλάδα, από 7 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 26 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 11 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ενώ στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 25 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Αιγαίο βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί.

Λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 25 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook