Καλό καιρό με παροδικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε την Τετάρτη 24 Απριλίου 2013.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στις βόρειες παραλιακές περιοχές από 12 έως 20 βαθμούς, στις νότιες παραλιακές περιοχές από 15 έως 24 βαθμούς και στα ορεινά από 8 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις, στο Κρητικό ασθενείς έως μέτριοι και στο Λιβυκό ασθενείς, στρεφόμενοι κατά περιόδους σε βόρειους με ίδιες εντάσεις.

ΧΑΝΙΑ
Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 16 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από ανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 25/4, προβλέπεται ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 19 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία στους 16 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Για αύριο Πέμπτη 25/4, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 20 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία στους 16 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Για αύριο Πέμπτη 25/4, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 19 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Ιεράπετρα σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία στους 18 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανέμους 3 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 25/4, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 4 μποφόρ.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook