Το νέο της βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Πάρε με» παρουσίασε η Τάμτα στην εκπομπή «Μίλα» ενώ μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για την ιδιαίτερη σχέση που τη δένει με την 17χρονη κόρη της, Άννι.

Η 32χρονη τραγουδίστρια δεν δίστασε να μιλήσει για το ενδεχόμενο να γίνει γιαγιά στο άμεσο μέλλον.«Έχει ζήσει μια εμπειρία μαζί μου και ξέρει ακριβώς τι να πει ή να κάνει με ένα παιδί νωρίς. Τα προβλήματα τα γνωρίζει πάρα πολύ καλά. Με βοηθάει πάρα πολύ το γεγονός πως ζούμε στην Ελλάδα και όχι στη Γεωργία, γιατί εκεί το να μείνει έγκυος μικρή θα ήταν πολύ πιο πιθανό. Μπορεί και να ήμουν αγχωμένη τώρα, που είναι στα 17.

Νομίζω δεν θα το κάνει πάντως» ανέφερε χαρακτηριστικά η Τάμτα, τονίζοντας παράλληλα: «Αν πάλι βρει έναν άνθρωπο σχετικά νωρίς – γιατί για τώρα δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι – και νιώσουν μια τέτοια επιθυμία, για ένα παιδί, εντάξει θα γίνω γιαγιά νωρίς. Παιδί ακόμα προοπτικές δεν έχω να κάνω, οπότε θα μεγαλώσω το δικό της. Ό,τι όμως και να κάνει θα είμαι δίπλα της, απλά εύχομαι να είναι έξυπνη και να τα κάνει όλα στην ώρα τους και όπως πρέπει».
newsbeast.gr