Μητέρα δύο ανήλικων παιδιών ηλικίας 16 και 9 ετών ήταν η 42χρονη τροχονόμος, η οποία τραυματίστηκε θανάσιμα το πρωί της Τρίτης, καθώς όταν ρύθμιζε την κυκλοφορία στη λεωφόρο Κηφισίας παρασύρθηκε από διερχόμενη οδηγό.

Η Αρχιφύλακας Αδαμαντία Σιάφλα, υπηρετούσε τα τελευταία 20 χρόνια στην Τροχαία Κηφισιάς, ενώ ο σύζυγος της επίσης αστυνομικός, υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ιωνίας. Η άτυχη τροχονόμος, σύμφωνα με το thebest, ήταν υπάλληλος του γραφείου παραβάσεων στο Τμήμα Τροχαίας Κηφισιάς και συμμετείχε αρκετά συχνά στην ενίσχυση για την ρύθμιση της κυκλοφορίας στην λεωφόρο Κηφισίας.

Για το περιστατικό, εξέφρασαν τη θλίψη τους με ανακοινώσεις τους εκπρόσωποι κομμάτων, συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ αλλά και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας, ο οποίος δήλωσε πως «αυτές τις ώρες η σκέψη μας βρίσκεται κοντά στον σύζυγο και στα παιδιά της άτυχης Αρχιφύλακα, όπως και σε όλους τους οικείους της». Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το 10 περιστατικό όπου τροχονόμος χάνει τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος τα τελευταία 15 χρόνια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook