Για τη δικαστική διαμάχη του συζύγου της, Έντι Ρόμπερτς, αλλά και για το πώς ακριβώς νεαρή οικιακή της βοηθός βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο σπίτι της ηθοποιού πριν από επτά χρόνια μίλησε η Ναταλία Δραγούμη στην εκπομπή "Πρωινό mou".

Kαλεσμένη της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα ήταν η Ναταλία Δραγούμη το πρωί της Τρίτης (23/04), η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων για το θάνατο της οικιακής βοηθού της μέσα στο σπίτι της το 2006.

"Η κοπέλα έχασε τη ζωή της από ηλεκτροπληξία. Στο σπίτι μας υπήρχε ένα κουμπί στον πίνακα σαν όλα τ΄άλλα μαύρα κουμπιά, παρόλο που ήταν όλα καινούργια και ανακαινισμένα. Ένας επαγγελματίας, επιπόλαιος ηλεκτρολόγος που έφτιαξε τον πίνακα, δεν είπε ποτέ σε κανέναν, και δεν μας έδειξε πως υπάρχει αυτό το κουμπί που λέγεται bypass. Το εν λόγω κουμπί έχει καταργηθεί από το 2006. Το περιστατικό συνέβη στις αρχές του 2006. Το κουμπί αυτό, αναιρεί την ύπαρξη του ρελέ. Αν γίνει βραχυκύκλωμα, το ρελέ δεν θα πέσει. Είναι πολύ σημαντικό αυτό, και αυτός είναι ο λόγος που μιλάω για το θέμα. Χάθηκε μια ανθρώπινη ζωή. Πριν μισή ώρα, η κοπέλα είχε κάνει μπάνιο το νεογέννητο μωρό μου. Ήμασταν κι εμείς μες το σπίτι, στο ίδιο μπάνιο που μπαίνουμε όλοι. Η μοίρα, θα έπρεπε να πάρει κάποιον. Έγινε ένα βραχυκύκλωμα".

Η ηθοποιός, μιλώντας για το τραγικό συμβάν, συνέχισε: "Είχε έρθει η ΔΕΗ, και υποτίθεται όταν κάνεις ανακαίνιση, έρχονται, ελέγχουν τη γείωση και σου δίνουν άδεια λειτουργίας. Είχε γίνει αυτό, είχε έρθει η ΔΕΗ, την είχε ελέγξει και μας είχε δώσει άδεια. Αλλά η γείωση δεν ήταν σωστή! Αν ποτέ έρθει η ΔΕΗ, καλό είναι να πάρετε και έναν δικό σας ηλεκτρολόγο".

Μάλιστα, όπως εξήγησε, η δίκη του συζύγου της έγινε αυτεπάγγελτα, ενώ τώρα δικάζονται και οι δυο ηλεκτρολόγοι που ήταν υπεύθυνοι γι΄αυτό: "Έχει τελειώσει η ιστορία, αλλά ο σύζυγος μου, κατηγορήθηκε αυτεπάγγελτα. Η ευθύνη του ιδιοκτήτη, είναι απλά πως δεν γνώριζε την ύπαρξη του κουμπιού αυτού. Και μάλιστα στο δικαστήριο, η ίδια η δικαστής, είπε να πάω σπίτι μου να δω αν έχω bypass. Αυτό το bypass είναι σαν να έχεις μια βόμβα μες το σπίτι σου, και το τρομερό, είναι πως το έβαλε ένας επαγγελματίας ηλεκτρολόγος!", δήλωσε.


cosmo.gr