Ένα ψυχωμένο Ρέθυμνο έκανε την εμφάνιση του στις Αρχάνες και σε ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της φετινής σεζόν, που θα καθόριζε σε μεγάλο βαθμό το μέλλον της Ένωσης στο Περιφερειακό, η ομάδα των Λυρώνη – Ασπρομάτη πέτυχαν τεράστιο «διπλό» με 1-0 και «αγκάλιασαν» την παραμονή επιζητώντας μια νίκη στα τελευταία δύο παιχνίδια. Άνθρωπος της παραμονής εξελίσσεται ο Ανδρέας Μικρόπουλος, που μετά τον βαθμό που «χάρισε» με το γκολ-φάουλ στις καθυστερήσεις με τον ΠΟΑ σκόραρε στο 63’ το μοναδικό γκολ μέσα στην έδρα του Γιούχτα.

 

Η Π.Ε. Ρεθύμνου έφτασε πλέον τους 24 βαθμούς αφήνοντας τον Πατούχα στους 22 και τους Αετό (20 β.) και Ακρίτα (18β.) κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.Γιούχτας: Τζωρμπατζάκης, Πηγιάκης, Σάχτιαρης, Ιερωνυμάκης, Λουλιάδης,, Καινουργιάκης, Ζουμπουλάκης (80’ Ρουμελιώτης), Γιακουμάκης (75’ Μ. Κασσωτάκης), Ανδρεαδάκης, Τσαφαντάκης, Τσαΐνης (65’ Δεληθωμαΐδης).

Ρέθυμνο: Κιοσσές, Δασκαλάκης, Τσικαλάς, Κλαψινός, Τσακάλης, Δελήμπασης, Κασέλας, Μικρόπουλος (88’ Τσαπόκου), Ματαραγκάσι (89’ Σπανουδάκης), Μουρτζανός, Κουρυλανός (75’ Μπάρκας).