Ένα υπέροχο 4ήμερο για 2 άτομα στην Πράγα θα απολαύσει ο Δημήτρης Κατάκης, ο οποίος αναδείχθηκε νικητής του διαγωνισμού που συνδιοργάνωσε το ταξιδιωτικό γραφείο Status Travel και το Flashnews.gr.

Στην ηλεκτρονική κλήρωση που έγινε σήμερα στα γραφεία του Flashnews.gr  παρουσία της συμβολαιογράφου Γρηγορίας Μαλεφάκη και του ιδιοκτήτη του ταξιδιωτικού γραφείου Status Travel, Ιάκωβου Καζάκου, νικητής αναδείχθηκε ο Δημήτρης Κατάκης, ενώ επιλαχών σε περίπτωση κωλύματος του νικητή, είναι ο Βαγγέλης Προκοπάκης. Τόσο ο νικητής όσο και ο επιλαχών έχουν ενημερωθεί τηλεφωνικά.

Δείτε τη διαδικασία της κλήρωσης

Το πακέτο περιλαμβάνει

Αεροπορικά εισιτήρια Χανιά – Αθήνα – Πράγα – Αθήνα – Χανιά
Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο της Πράγας
Διαμονή στην Πράγα σε ξενοδοχείο 4 αστέρων
Πλούσιο πρωινό μπουφέ καθημερινά
Ξενάγηση της πόλης και του κάστρου της Πάργας με Ελληνόφωνο ξεναγό
Χάρτες – ενημερωτικά έντυπα
Ταξιδιωτική ασφάλεια
Φόροι αεροδρομίου

\"\"

Πράγα

Μια πόλη που διαφυλάσσει την ταυτότητα και τον συναισθηματισμό της. Μεσαιωνική γοητεία, αρχιτεκτονικά ρεύματα με δόσεις από γοτθικό, μπαρόκ, αναγεννησιακό και αρ νουβό, 350 θέατρα, όπερα, 25 μουσεία, 100 πινακοθήκες και αμέτρητα τζαζ κλαμπ. Από το 1992, το ιστορικό κέντρο της Πράγας ανήκει στον κατάλογο παγκόσμιας κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ. Είναι χωρίς αμφιβολία από τις πόλεις με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην Ευρώπη.

Status Travel

Το Status Tourism Agency είναι ένα σύγχρονο ταξιδιωτικό γραφείο-οργανισμός, που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Κρήτης, με έδρα τα Χανιά . Έχοντας αναπτύξει ένα ευρύ και αξιόλογο δίκτυο συνεργατών μπορεί και προσφέρει αξιόπιστες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες καλύπτοντας όλες τις προσωπικές ταξιδιωτικές απαιτήσεις των πελατών του. Στις υπηρεσίες που παρέχει, συγκαταλέγονται: Διαμονή (Ξενοδοχεία, Βίλες), Μεταφορές (Λεωφορεία, Ενοικίαση αυτοκινήτων, Υπηρεσίες ταξί), Εκδρομές (Ιδιωτικές, Οργανωμένες), Ειδικός τουρισμός (Συνεδριακός, Επαγγελματικός, Γάμοι, Catering), Υπηρεσίες Πρακτόρευσης.

STATUS GENERAL TOURISM AGENCY – e-mail: [email protected]
Μιχελιδάκη 6 – Χανιά, Κρήτη, 73100 Τηλ.: 28210 42209, Φαξ: 28210 42689

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook