Αν και χρειαζόταν μόλις 1 βαθμό στις τελευταίες δύο αγωνιστικές των πλέι-αουτ, η ΡΕ-ΚΑΛ κατάφερε να… αυτοκτονήσει και να αποχαιρετήσει την Α’ Εθνική στο Ποδόσφαιρο Σάλας. Η ομάδα του Ρεθύμνου μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Αίαντα Παλλήνης με 4-1 πήγαινε για δυο αποτελέσματα στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Πρωταθλητή Καλλιθέας. Παρόλα αυτά δεν τα κατάφερε και γνώρισε καταδικαστική ήττα με 7-3 που την έκανε να πεί «αντίο» στα μεγάλα… σαλόνια του Ποδοσφαίρου Σάλας.

 

Πέρα από την καταδικαστική ήττα στην πρωτεύουσα από ότι φάνηκε αυτή που έπαιξε τον ρόλο της στον υποβιβασμό ήταν του πρώτου γύρου από την ομάδα της Καλλιθέας μέσα στο Ρέθυμνο, μιας και ξαναέβαλε στο «κόλπο» της παραμονής τον Πρωταθλητή.

Πρωταθλητής Καλλιθέας – RE.KAL. 7-3

Τα γκόλ: 1’, 22’, 30’  Σουλοβάρι, 16’, 21’  Κωνσταντίνου, 24’ Ραπτόπουλος, 36’ (αυτ.) Καλαϊτζάκης/ 4’ Καλαϊτζάκης 32’, 34’ Δαγαράκης.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ: Ασλανίδης, Λουπαστεάν, Ραπτόπουλος, Καρουσάκης, Σουλοβάρι, Κιρμπάκης, Τσίνας, Κωνσταντίνου, Καλαντζής, Ηγούμενος Ε., Αρβανίτης, Τσαμπάζης.
RE.KAL.: Κουτάκης, Καλογεράκης, Δαγαράκης, Κυριακόπουλος, Καλαϊτζάκης, Τρουλινός, Σταυριδάκης, Χατζηδάκης, Μαμαλάκης, Καραλής.
Κίτρινες: Καλαϊτζάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook